Info a felhasználóról

Laczkó
Név:Laczkó
Utoljára itt járt:2015-03
Csapat, cég:
Bemutatkozás:

2002-ben, 12 éves koromban került először a kezembe kamera. Az első felvételek óriási csalódást okoztak. Maga a videózás érdekes volt, de a felvételeket visszanézni dögunalom. Persze elkezdem gondolkozni, mi lehet a baj. Beletelt pár évbe, mire rájöttem, hogy nem csak az számít, hogy mit vesz fel az ember, hanem az is, hogy hogyan rögzíti, sőt, gyakran egy jó kameraállás megfelelő beállításokkal akár egy élőben érdektelennek tűnő eseményből is varázslatos képet hozhat létre. Aztán az idő múltával egyre inkább vágytam arra, hogy valami igazán nagyot alkossak. 2009-ben ölembe pottyant a lehetőség. Egy diák csapat fordult hozzám tanácsért, mivel média házi feladatnak film készítést kaptak, de nem volt ötletük. Én adtam ötletet, ők meg adtak feladatot. Iszonyú kínszenvedés volt a forgatás, mivel a bukás elkerülésén kívül semmi sem motiválta őket. A kegyelemdöfést néhány forgatási kellék ellopása adta meg. Ők feladták, nekem viszont túl sok munkám volt már benne ahhoz, hogy hagyjam kárba veszni. Összeszedtem egy jobban motivált csapatot (bár a háttérmunka még így is mind rám hárult), így végül elkészülhetett a film. Persze ilyen időtávlatból, és az azóta tanultak után visszanézve már egy vállalhatatlanul rosszul sikerült alkotásról van szó. Időközben a Polifilmben utómunka asszisztens képesítést szereztem (bár mostanában inkább operatőrként dolgozom). Az ott szerzett tudásnak és kapcsolatoknak köszönhetően azóta többé-kevésbé rendszeresen tudok filmek forgatásában részt venni. Összességében tehát videózással kezdtem, aztán szép lassan belekóstoltam a filmkészítés minden szakterületébe, bár nem mindent csináltam szívesen, vagy éppen jól. Producernek pocsék vagyok, a forgatókönyv részletes kidolgozása sem igazán ment, a gyártásvezetés pedig egy darabig érdekes volt, de egy idő után az őrületbe kergetett a sok vele járó probléma. Leginkább az operatőri munkára igyekszem specializálódni, de szívesen oldok meg egyedi VFX-es feladatokat.

Web:Web
az elérhetőségek bejelentkezés után láthatóak
Lakhely:Pest megye
Filmes:
Érdeklődés,
szakterület:
vágó
kameraman
operatőr
segít ahol tud (SAT)
zeneszerző, zenekészítő
kaszkadőr
szereplő


#.Film címe Megjelent    Pont/Voks
Testbérlők
http://www.youtube.com/watch?v=loeNvTLSzXU...

Anna és öccse árvaházban nevelkedtek, jelenleg az utcán élnek, elsősorban lopásból tartják fenn magukat, mígnem egyszer egy idegen férfi zsarolással ráveszi Annát, hogy vegyen részt egy kísérletben.
2014-11-068.00/3
Hagyaték
http://www.youtube.com/watch?v=kZOIQyZ5O24...

Egy maffia lefülelése után a három szabadlábon maradt tag elhatározza, hogy megkeresi a főnök által hosszú évek alatt felhalmozott értékeket. A nyomok egy irányba terelik őket, csakhogy máshová, mint amire számítanak...
2013-04-305.00/3
Nyerő páros
http://www.youtube.com/watch?v=Mi0sVq4BQuY...

Tulajdonképpen egy soha meg nem írt történet apró részlete, melyben egy fiatalember rövid idő alatt igen sokféle érzelemmel lesz gazdagabb. A filmetűd a színészi játékra és operatőri munkára lett kiélezve.
2012-06-064.80/5

Bezár [X]