hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Tolvaj randi

Értékelj!Bejelentette: saturn

Tolvaj randi
Készítette: 

Tartalom: Két jó barát (Dezső és Jenő) kalandját mutatja be, ahogy ellopnak egy sörszállító autót. A sors úgy hozza, hogy közben összefutnak egy szélhámos nővel (Franciska), aki mellesleg megtetszik egyiküknek. Vajon mennyire fogja tudni felborítani kettőjük tervét? Bár a történet kitalált, de bármelyikünkkel megtörténhet.

Díjat nyert a 61. Függetlenfilm fesztiválon 2015-ben: -Legjobb csapatmunka- címen.


Műfaj: Akció vigjáték | Hossz: 52 | Pontátlag: 8.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14220. Estevez, a filmestészta értékelése : 8 pont


Erre a filmre én 7 pontot adok, és a következővel indokolnám: Nézhető, csak így tovább! Képileg tetszetős. Van sztorija! Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!

Saját szavaimmal: tényleg filmszerű a megjelenéss, jól néz ki. Amitől amatőr maradt a film az a szereplők (amatőrfilmnél megbocsátható, passzol, elmegy).
A súlyosabb probléma a sztorival van. Lehetett volna izgalmasabb, happy enddel, esetleg kidolgozottabb érzelmi szállal, kidolgozottabb karakterekkel. Így is elment volt, könnyed meg minden.
Solymár- kussoljmár
   Hozzáfűzés


1 
14223. saturn hozzáfűzése


Köszi szépen, hogy megnézted és leírtad a véleményedet. Igen, a karaktereket lehetett volna picit jobban talán felépíteni a film elején és a végén is, de az előző filmünk túl hosszúra sikeredett, így nem mertem nagyon belebonyolódni. Talán egyszer sikerült eltalálni az ideális pontot. Sőt bevallom, így is hosszabb lett picivel mint szerettem volna
Annak mindenképp örülök, hogy ez most jobban tetszett mint az első, mert akkor valóban fejlődtünk valameylest.


14221. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Ja +1 pont. )


1 
1