hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Silence

Értékelj!Bejelentette: andrea s

Silence
Készítette:  (tele)Objecteam

Tartalom: Mit tennél, ha hirtelen megsüketülnél?

Műfaj: dráma | Hossz: 10 | Pontátlag: 6.33 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14147. OSSYNI értékelése : 6 pont


Erre a filmre én 6 pontot adok, és a következővel indokolnám: Egynek elmegy. Képileg rendben van. Tetszik a mondanivalója. Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!
   Hozzáfűzés
14082. Szergej értékelése : 6 pont


Valahogy a Nesze neked Pete Tong jutott eszembe róla. Én sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a vége, de lehet azért mert én is így gondolkodnék, aki alkotni akar megtalálja a módját Számomra egy két helyen fura volt a fókusz, már már bántotta a szemem, hogy nagyon homályos volt pl a hűtős jelenet, meg a névjegykártyánál, bántotta a szemem, amúgy szerintem rendben van, annyira nem kötött le, de érdekesnek mondanám, nem unalmas, épp az az emészthető szint, és tetszett, hogy nincs benne olyan sok dráma.
   Hozzáfűzés
14066. saturn értékelése : 7 pont


Egy fokkal a Drága papa filmetek jobban megfogott. Amúgy relatíve rendben van a dolog. Véleményem szerint adott szituációban, indokolatlan volt a darus snittek. Látványosak tudnak lenni, meg minden, de valahogy nem passzolt ide (vagy velem van a baj). Legalábbis engem picit még zavart is, főleg amikor alig 1 másodpercre kapcsolt át. De azért jó volt ez és várom a további filmeiteket is
   Hozzáfűzés


1