hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Tükröződések

Értékelj!Bejelentette: Jonas

Tükröződések
Készítette:  Rendező: Nagy Judit, Operatőr: Tar Károly, Burján Zsigmond, Vágó: Balogh Mihály, Szereplők Scheer Bo Szabad Színház

Tartalom: A Tükröződések című film egy kedves alkotás, csupa lelkesedés hívta életre, 2013. végén, Magyarországon, Székesfehérváron, Jirzi Menzel hívószavára. A film a székesfehérvári Szabad Színház társulatának, és filmeseinek tisztelgése a hrabali hősök, a cseh irodalom, filmművészet, a zene, és nem utolsósorban a jó sör előtt… A kiírás tematikáját kötődően filmünk célja a hrabali életmű, valamint az elengedhetetlenül hozzá kötődő kelet-európai életérzés, a sörkultúra megismertetése illetve fenntartása egy olyan népszerű műfajon keresztül, amely a mai kor embere számára is értelmezhető, és emlékezetes módon adja át az íróhoz kötődő eszmei, és kulturális üzeneteket. Az „asszociatív vizuálpoézis” műfaji megjelölésű produkció célcsoportja ugyan elsősorban a hrabali életművet jól ismerő európai közönség, de szándékaink szerint azok számára is értelmezhető és aktuális lesz a film, akik az emlékév kapcsán először találkoznak Hraballal. A cseh kultúra megjelenésének már több előzménye is van Székesfehérváron, cseh baráti estek, kiállítások, színművek születtek az alkotók szervezésével, és részvételével.

Műfaj: Asszociatív vizuálpoézis | Hossz: 14:54 | Pontátlag: 6.33 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13912. OSSYNI értékelése : 4 pont


nehéz értékelni, hozzáfűzni bármit is, számomra teljesen érthetetlen. Úgy a jeleneteket ha egyenként venném akkor úgy jó lenne, mert azzal nincs baj, csak az egész valahogy kelekótya.
   Hozzáfűzés
13906. dwzoli értékelése : 10 pont


Nagyon teszett, és tiszteletre méltó amiért készült. Az viszont tény hogy nem biztos hogy ez az a fórum ahol különösebb sikere lesz!
   Hozzáfűzés
13903. Estevez, a filmestészta értékelése : 5 pont


Azt hiszem, ezt a filmet csak ti, készítők értitek. Reménykedtem, hogy összeáll valami. . .

megjelölésű produkció célcsoportja ugyan elsősorban a hrabali életművet jól ismerő európai közönség

ja, akkor ezért. . . mert, szépen néz ki, meg minden, itt-ott egész hangulatos, csak valami más nyelven beszél, mint az átlagnéző. Még úgy sem jött be, hogy épp Prágába készülök. Jó lett volna valami épkézláb, érthető történet.
   Hozzáfűzés


1