hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Időugrók 3 - Omega Squad

Értékelj!Bejelentette: Kacsa20

Időugrók 3 - Omega Squad
Készítette:  Esses Tamás Impossible Studió

Tartalom: Az Időugrók 3 történései alatt játszodó rövidfilm amely egy elit kommandós osztag szemszögéből mutatja be a sztorit.

Műfaj: akció sci-fi | Hossz: 13 | Pontátlag: 8.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13555. Szergej értékelése : 9 pont


Az előzményeket, az előző részeket nem láttam, de ezt élvezettel néztem végig, jó volt ez az fps nézet, néhol totál el tudtam vonatkoztatni tőle, hogy amatőr filmet nézek, néhány rész kicsit túl volt nyújtva, pár hang nem volt érthető, egy szinkron tényleg nem ártana neki de nekem tetszett így összességében
Jó rendezés, látni azt az igazi lelkesedést, még több ilyet
   Hozzáfűzés
13303. Podi értékelése : 9 pont


Szeretem ezt a filmet. Ha leszinkronizálnád végre az egész filmet még jobb lenne. Főleg egy ilyen hosszúságút, mindig a hangra panaszkodnak nálad, most már csak ezen kell túl lépned. A gránát feldobás még mindig a best. Az összefüggés is jó lett. Gratulálok.
   Hozzáfűzés
13302. kypD értékelése : 8 pont


Nehéz független véleményt mondani, főleg, hogy ezúttal már hangomat is adhattam a filmhez, amiért nagyon hálás vagyok is vagyok, megtisztelő volt.

A filmnek az egyik nagy hibája, hogy elég rövidke lett, talán ez az egyik legrövidebb Impossible Studio film, de nem baj, végülis ahogy mondtad kár lett volna elnyújtani.

A hangok néha tényleg elég halkak, bár szerintem jól megoldottad, hogy az én utóhangomat úgy odavágtad, hogy illjen az atmoszférába, tehát abban is van plusz.

Ráadásul a film vége is nagyon érdekes lesz, esküszöm nem számítottam erre a végkimenetelre.

Kikapcsolódásnak és beharangonzónak remek film volt, szóval adok rá egy nyolcast
   Hozzáfűzés
13298. OSSYNI értékelése : 8 pont


jó volt tetszett. Egy egy párbeszéd hang volt halk, de nem vészes. Kicsit több kakaót vártam a filmből, de végül is éppen elegendő akció volt benne. A vége tetszett, hogy így teljesen egybefüggött a többi epizóddal, a lezárás. -Érdekes, hogy most előveszitek a tűzdémonokat, furcsa egybesülése lesz ennek, és a végén nehogy legyen 7 fő bűn is. . .
   Hozzáfűzés


1 
13301. OSSYNI hozzáfűzése


Csak azt hogy oldjátok meg, hogy az összes filmetekbe majdcsak ugyanazok szerepelnek? Egyébként az ötlet tetszik, szeretem amikor filmek egymásba belemásznak


13299. Kacsa20 hozzáfűzése


Köszi az értékelést Hát pedig ha megnézted az Időugrók 3 stáb lista utáni jelentet ahol Tamásékat megtámadja egy tűzdémon, már ott kiderül hogy egybe lesznek fűzve azz impossible studió filmek, majd volt egy magyarázó videó is arról hogy az időugrók 4 valamilyen szinten az időugrók, tűzdémon és főben járó filmek folytatása, egybekötése és lezárása


1 
1