hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Emlékezés

Értékelj!Bejelentette: Freezy

Emlékezés
Készítette:  Freschli József

Tartalom: Egy szerelmespár története élet és halál közt.

Műfaj: filmdráma | Hossz: 6 | Pontátlag: 6.25 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13191. OSSYNI értékelése : 4 pont


hangulatos, hangulatos, de nekem nagyon langyi. Nem bírom átérezni ha fene fenét is eszik. Technikailag van benne egy két jó húzás, maszkolás, a mondanivalót vártam volna.
   Hozzáfűzés
13177. Liderc értékelése : 6 pont


Kameraszügek nem rosszak, tán kicsit több fantázia hiányzott ami a beállásokat illeti, ha nagy teret mutatsz, azaz nyitott a kompozició tehetsz a kamera elé valamit ami közel van akár defocuszálva, lehet elsétáló ember valami, lényeg h néha jól elkaptátok a szöget néha nekem hiányos volt.
Ami a zenét illei szebben is válthattatok volna, én lassú fade off-al kevertem volna le és az új számot pedig gyors fadel fel. Néha valóban nem illet a zene, kicsit zenére vághattátok volna jobban.

A sztori megint sehol azaz van, csak hiányos, nincs bevezető, azaz nem sokat tudunk meg az elején a színészekről, nem történik semmi magyarán.

Összeségében ha kicsit jobban oda tettétek volna magatokat s kidolgoztatok volna dolgokat, lenne 8-9-es is de így csak egy -6os, pedig látom, hogy több van bennetek
   Hozzáfűzés


1 
13184. Freezy hozzáfűzése


Valóban igazak az általad leírtak, talán annyit tudnék felhozni mentségemre, hogy életem első saját rendezésű, saját rögzítésű és vágású filmje


13178. Liderc hozzáfűzése


bocs a helyesírási hibákért na meg fade out nem fade off


1 


13172. bareee értékelése : 8 pont


Jó beállítások, jó képek. A végén az a kapus dolog külön tetszett. Ha beleakarok kötni jószerével csak azt tudnám felhozni, hogy az elején a zenéhez a Yiruma nem passzolt teljesen (az efféle susogós-dobbantós átfestő hangok sose fedik el, ha valami két dal totál más hangnemben van), de ennyi.
   Hozzáfűzés


1 
13187. Freezy hozzáfűzése


Köszönöm a pozitív szavakat, rendkívül jól esik


13186. Freezy hozzáfűzése


Köszönöm a pozitív szavakat, rendkívül jól esik


1 


13171. Estevez atya értékelése : 7 pont


Képileg korrekt, stabil kamerakezelés, kulturált kompozíciók. A téma. . . lehet, hogy valóságalapú, eleinte iskolai feladatteljesítésnek tűnt, a végefelé talán picit személyesebb, megérintőbb lett.
   Hozzáfűzés


1 
13185. Freezy hozzáfűzése


Jó meglátás, beadandó feladatként készült a film. A sztori is lehetett volna kiforrottabb, ha filmes körökben jártas emberekkel ülök le beszélgetni róla


1 
1