hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

DOXAZMA

Értékelj!Bejelentette: Deleted

DOXAZMA
Készítette:  PODI film PODI film

Tartalom: Téveszme. Az elmebetegségben megjelenő téves elképzelés dolgokról. Többnyire ezek valótlanok, és a valósággal nehezen, vagy egyáltalán nem egyeztethetők össze

Műfaj: Thriller | Hossz: 8:16 | Pontátlag: 8.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13027. Beast értékelése : 9 pont


Szép megvalósítás. Csavaros történet. Látványból nincs hiány. Akcióból sem! Néhol kis bizonytalanság, ami bőven belefér. Valami apróság még nincs meg. Legalábbis némi hiányérzetem támadt.
   Hozzáfűzés
12880. magnumbond értékelése : 8 pont


Sziasztok! Na ez egy nagy gratulációt érdemlő kisfilm! Szóval szerintem nagyon jólett csak gratulálni tudok és a Mercédesznek is mivel odalehetett rá figyelni nemcsak azért mert csinos, hanem azért mert jól hozta a karaktert, a szerepet! A többiek is jól alakítottak! A gengszterfaxibol minden brutalitást kilehetett nézni! Szóval jóvolt!
Magnum
   Hozzáfűzés


1 
12890. Podi hozzáfűzése


Írj nyugodtan a podmaniczkyistvan@gmail. com-ra vagy a facebookon a PODI film -hez


12889. magnumbond hozzáfűzése


Igen, mindenféleképpen elnyerte a tetszésemet! Valóban jól hoztad ki a karaktert mert áthozta azt a nyomasztó és ellenszenves embert aki tényleg ármire képes! Szóval tényleg jóvolt! Azért lenne hozzád, azaz gondolom tevagy a kisfilm ezekszerint rendezője és kiitelezője is, szóval technikai kérdésem lenne ha ez majd megoldható!
Mit mondhatok, várom az ujabb produkciót!!!
Magnum


12888. Podi hozzáfűzése


Köszönöm szépen és természetesen a többiek nevében is! Örülök ha elnyeret a tetszésedet. A gengszter úr egyébként egy végtelenül kedves ember és családapa. Ezek szerint kiváló színész is, elértem vele amit szerettem volna


1 


12771. OSSYNI értékelése : 8 pont


2 dolog ami nem tetszett, az a telefon hangja nagyon el lett halkítva, igazából csak eqvalézerezni kellett volna, halkítani nem, így meg alig érhető a párbeszéd. A másik a befejező plusz amit feleslegesnek éreztem, minden másban tetszett, ötletes kis villantás.
   Hozzáfűzés
12768. Estevez atya értékelése : 10 pont


így kell ezt
Többiek: nézzétek meg!

Készítők: végre valami. . . rövid, de komplett dolog tőletek. Bár mondhatnám, hogy csak ujjgyakorlat, de. . . érdekes a szitu, amit vázoltatok.
   Hozzáfűzés


1 
12769. Podi hozzáfűzése


Nagyon szépen köszönöm, és természetesen a többiek nevében is akik részt vettek benne. Jól esik hogy így vélekedsz róla.


1 
1