hirdetés

hirdetés

elfelejtett jelszó
regisztráció / adataim


Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

symon2000 bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-21
szabadidomben fotozom 30 ev

Somogyi Balázs bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-20
Gyerekkori álmom egy saját film készítése. Jelenleg ezen ügyködöm, és a stábba lenne szükségem olyan emberekre Budapestről és Pest megyéből, akik valamilyen szinten értenek az operatőrködéshez, világosításhoz, stb.

BKriss bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-20
Nagyon kezdő filmezni akaró, de mind ezt alázattal kezelő emberpalánta :D

BTÁ írja erről: 353W (EP 8) - Az ügynökség fekete báránya
Filmek véleményezése arccal 2017-04-17
Maximális pont a Waresz miatt!!! :)

Samuk bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-13
Hobbym a filmkészítés. Ediusban erölködök... :)

Mutyi bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-09
Muity Lászlónak hívnak, tatabányán élek és 15 éve foglalkozom filmek készítésével, 9. éve már hogy ez a főállásom. Saját vállalkozásomban dolgozom, a két fő területem az óvodai videózás és az esküvők. Mindent autodidakta módon tanultam, most 2017 áprilisában megyek először egy filmes képzésre (már éppen ideje volt .) ) Eddig hagyományos videó kamerákkal dolgoztam, de 2017 tavaszától átváltok a DSRL videózásra.

Tony bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-03
Guba Tamás vagyok, de mindenki csak Tonyként ismer. Jelenlegi nagy projektünk a csapatommal, hogy létrehozzunk közönségfinanszírozás segítségével, egy napjainkban játszódó magyar fantasy sorozatot. A címe: a fantázia bajnokai

hatoscsatorna bemutatkozása:
Regisztrált 2017-03-28
A „hatoscsatorna” egy körzeti közösségi televízió, amely számos közéleti és kulturális műsorral várja a tévénézőket. Műsorstruktúrájában olyan programok kapnak helyet, mint a a "Nagykörút" című közéleti magazin, a "Hihetetlen" című műsor, vagy pl. a 'Lillásreggeli'. A 'Vallás és kultúra' című műsor nemcsak a hívő közönség számára nyújt érdekes kulturális élményt. A Spílerek a művészet és a zene minden ágából mutat be kiválóságokat, a 'Tea Glóriával' és az 'Alternatív' című műsorok azokhoz a nézőkhöz szólnak, akik fontosnak tekintik az egészséges életmódot.A 'Dallamok szárnyán pedig kimondottan a zene azon belül többek között az operett világát kedvelő nézők számára készül. A csatorna palettáján tudományos ismeretterjesztő, dokumentumfilm sorozat és sportműsor is található. Hétfőnként 18:00-21:00-ig pedig célzottan a terézvárosi nézők számára készítünk műsort.
blank