hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

Ann0502 bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-21
Nézni nagyon szeretem a filmeket. Még iskolába járok. Most kezdek önállóan animációs kisfilmeket készíteni.

Zsoca írja erről: Kicsi, de halálos
Filmek véleményezése arccal 2018-01-20
Erre a filmre én 8 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Képileg tetszetős. Értem, és látszólag mintha történne valami. Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!

Sindaturiel bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-11
Sziasztok! Gyerek korom óta vonz a filmek világa, de most végre kezembe veszem a sorsomat. Youtube csatornám videóit magam vágtam Sony Vegassal, illetve Power Directorral. FL studóval filmzenéket írok, érdekel a színészet, a szinkronizálás, ez utóbbira többen mondták, hogy felettébb kifejező a hangom, a mimikám. 6 évig zongoráztam, egy keveset hegedültem. Imádok filmeket készíteni, ötletelni, megalkotni. Mindig tele vagyok ötletekkel és ha kezembe kerül egy jó projekt, akkor mérhetetlen lelkesedéssel, rengeteg energiával dolgozok rajta.

beka bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-09
Abszolút amatőr hobbivideós. Elsősorban családi videókat készítek.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Kicsi, de halálos
Filmek véleményezése arccal 2018-01-06
Rövid, de profi :)

KruGabor bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-02
Grafikus vagyok aki amatör módon foglalkozik filmezéssel is leginkább forgató könyv szinten.

Zatonyi&Kovari bemutatkozása:
Regisztrált 2017-12-27
Anyukám jó ízlésének köszönhetően, kiskoromtól kezdve klasszikus filmeken és rajzfilmeken szocializálódtam. A cselekmények karakterei mindig azonosulásra késztettek, ami segítségével a világot is úgy kezdtem figyelni, akár egy mesét, tele hősökkel és kalandokkal. Az első kamerával rendelkező mobiltelefonnal készített Star Wars akciófigurás videókkal kezdődött minden, amíg aztán a családommal és barátaimmal forgattunk kisfilmeket, először csak emlékbe, aztán történettel felruházva. A Metropolitan egyetem művészeti karán végeztem mozgóképkultúra szakon, ami végérvényesen is életcéllá tette a játékos hobbit. Legjobb filmes barátommal karöltve az idén vágtunk bele első komolyabb, immár idegeneknek szánt produkciónkba, ami útkereső fiatalok hétköznapi megpróbáltatásait mutatja be rajzfilmes optimizmussal. Amatőr filmesként szeretnék valami őszinte és jópofa színt vinni a magyar alkotásokba.

Szamos bemutatkozása:
Regisztrált 2017-12-19
Filmet egyelőre még nem forgattam, inkább forgatókönyvet és történetket próbálok írni.