hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

rpeeee bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-29
Szeretem a filmeket, de inkább a művészi darabokat. Filmvilág magazin gyűjteményemet meg szeretném eladni, ezért is regisztrálok ide (is).

PAP ADAM bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-23
Pap Ádám operatőr, 13 éve űzöm a szakmát, voltak már kisebb szerepeim sorozatban is.

motoreger bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-22
operatőr, vágó, műszaki vezető

kisvideós bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-17
Az agyam mint a rosta : mindent meglátok- a csúnyából és a rosszból mindig okulok(tanulnék), megrostálom alaposan ( természetesen az agyamnak megfelelően) és elgondolkodom azon , hogy milyen szépek lesznek az általam készített társadalomkritikai ábrázolások -FILMES -videós kivitelben. Mindezt nyug(nyög)díjas állapotomhoz illően. Köszönöm , hogy elolvasták ezt a jól meg gyűrött szövegem. Üdvözlettel : János.

Mizgi bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-08
Animációval és 2d/3d grafikával foglalkozom. Filmekben a nézésen kívül a technikai és különösen a szoftveres, szerkesztési, színkezelési háttér érdekel.

cohiba339 bemutatkozása:
Regisztrált 2018-06-18
Szeretem a filmeket és az ehez a témakörhöz kapcsolodó minden témát.

Vájet Törp bemutatkozása:
Regisztrált 2018-05-31
Könyvtáros és történész vagyok valamint hobbi-Edius user. Korábban csak Nerót Windows Movie Makert használgattam videóvágásra, de ezek lehetőségei még nem fertőztek meg a szenvedéllyel.:) Az Edius viszont igen, még ha vannak is elég misztikus vonásai... Jelenleg (a regisztráció idején) egy 3 részes iskolatörténeti dokumentumfilmen dolgozom, amelyhez a felvételek egy részét, főleg az interjúkat magam csináltam. És igen, "nézek" is, de elég régóta már filmes szemmel, gyakran összevissza tekerek a kedvenc filmjeimben az elemzés kedvéért.

kosbor bemutatkozása:
Regisztrált 2018-05-27
Jelenleg filmkészítést és vágást tanulok. A forgatókönyvírás is érdekel.