hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

Davis bemutatkozása:
Regisztrált 2019-01-15
Filmzenéket írok egyenlőre csak hobbiból. Szeretnék már egy komoly munkát is kapni. (természetesen pénzért) https://youtu.be/heDC8rrqBmU https://youtu.be/tbiiSI1iX74

csbence írja erről: Retro sztori
Filmek véleményezése arccal 2018-12-27
Nagyon tetszettek a repülőgép és jelenetek nagyon szépek voltak a légi felvételek is. A harcjelenet viszont hiányos volt.A végét nagyon eltaláltátok.

csbence bemutatkozása:
Regisztrált 2018-12-27
Nagyon szeretem nézni a filmeket és szabadidőmben sokat csinálok egyszer majd filmekkel szeretnék foglalkozni.

Varga Barna bemutatkozása:
Regisztrált 2018-12-19
Filmezéssel foglalkozom és 100%-ban ezzel képzelem el a jövőmet is. Operatőri munka, vágás, rendezés, fényelés, vagy bármilyen segítség nyújtás egy film elkészülte kapcsán mind foglalkoztatnak, illetve több éves tapasztalatom van belőlük. Budapest körzetében lakom. Ha szeretnél valami faszát csinálni és lelkesedsz, hívj bátran!

Dávid bemutatkozása:
Regisztrált 2018-12-08
Festő vagyok s egy filmötlethez szeretnék csapato találni.

AMN bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-30
Korábban forgattam már rövidfilmeket, dokumentum filmeket, jelenleg film készítéshez keresek társat.

Balinteso bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-29
Szórakozásból indult filmes \"karrier\". Teljes stáb egy személyben eset. Szerencsére bővűl a csapat. 10-en x éve kezdődött, önképző módon. A kamera elötti részen kívül minden érdekel. A végeredmény minőségének javulása miatt tanulom a világitás és a hangrögzités tudományát is. Készültek már hobby projektek, rendezvény felvételek, reklámok, útifilmek, pénzkuncsorgó promó filmek. A nagy kedvenc a rendezett, forgatókönyves filmezés.

HyImRED bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-17
Sziasztok! Patrik vagyok. Jelenleg 20 éves. Érdekel a filmkészítés, rendezés, vágás. Nagyon amatőr vagyok a témában ezért tanulni szeretnék.