hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

PAP ADAM bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-20
Pap Ádám operatőr, 13 éve űzöm a szakmát, voltak már kisebb szerepeim sorozatban is.

kisvideós bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-17
Az agyam mint a rosta : mindent meglátok- a csúnyából és a rosszból mindig okulok(tanulnék), megrostálom alaposan ( természetesen az agyamnak megfelelően) és elgondolkodom azon , hogy milyen szépek lesznek az általam készített társadalomkritikai ábrázolások -FILMES -videós kivitelben. Mindezt nyug(nyög)díjas állapotomhoz illően. Köszönöm , hogy elolvasták ezt a jól meg gyűrött szövegem. Üdvözlettel : János.

Mizgi bemutatkozása:
Regisztrált 2018-07-08
Animációval és 2d/3d grafikával foglalkozom. Filmekben a nézésen kívül a technikai és különösen a szoftveres, szerkesztési, színkezelési háttér érdekel.

cohiba339 bemutatkozása:
Regisztrált 2018-06-18
Szeretem a filmeket és az ehez a témakörhöz kapcsolodó minden témát.

Vájet Törp bemutatkozása:
Regisztrált 2018-05-31
Könyvtáros és történész vagyok valamint hobbi-Edius user. Korábban csak Nerót Windows Movie Makert használgattam videóvágásra, de ezek lehetőségei még nem fertőztek meg a szenvedéllyel.:) Az Edius viszont igen, még ha vannak is elég misztikus vonásai... Jelenleg (a regisztráció idején) egy 3 részes iskolatörténeti dokumentumfilmen dolgozom, amelyhez a felvételek egy részét, főleg az interjúkat magam csináltam. És igen, "nézek" is, de elég régóta már filmes szemmel, gyakran összevissza tekerek a kedvenc filmjeimben az elemzés kedvéért.

kosbor bemutatkozása:
Regisztrált 2018-05-27
Jelenleg filmkészítést és vágást tanulok. A forgatókönyvírás is érdekel.

Dávid Attila bemutatkozása:
Regisztrált 2018-05-19
Hobbiíróként rengeteg rövid (pár oldalas) történetet találtam ki, amelyek nagy része már megjelent helyi újságban, helyi vagy országos antológiában, illetve némelyiknek a linkje ideiglenesen felkerült egy országos hírportálra is. Szeretném ezeket a történeteimet filmen viszontlátni, és ezekkel a filmekkel filmes pályázatokon indulni. Forgatókönyvíró pályázatokon már indultam, némelyiken bekerültem a döntősök közé is, de film csak egy évekkel ezelőtti reklámfilm-ötletemből készült, illetve egy (másik) színpadi jelenetemből helyi gimnazisták forgattak kisfilmet - más megfilmesítéssel egyelőre nem büszkélkedhetek. Azért regisztráltam itt, hogy - kvázi rövidfilm-forgatókönyv-bankként - felajánljam a történeteimet olyan filmes csapatoknak, akik esetleg hajlandóak leforgatni azokat.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Választások2018
Filmek véleményezése arccal 2018-04-13
Van egy stílusotok, és újra visszatértek! Különös, nagyon különös. Ha nem is a világ legjobb filmje, de ennyi mindenképpen elmondható. És mint ilyen, van helyetek az amatőr filmes világban.