hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

bence01 bemutatkozása:
Regisztrált 2019-07-19
Gyerekkorom óta érdekel a filmek világa. Középiskolás éveim alatt kezdtem történeteket, novellákat írni. Később megismerkedtem a forgatókönyvírással is. Vannak ötleteim, kész forgatókönyveim, szívesen írok felkérésre is.

adambtoth bemutatkozása:
Regisztrált 2019-07-14
reklámfilmek, videoklippek, IT :)

Luonnotar bemutatkozása:
Regisztrált 2019-07-10
Zene és hangfelvétel, mixelés, narráció, természeti hangok.

Indievid Pictures bemutatkozása:
Regisztrált 2019-05-06
Függetlenfilmes társulat vagyunk, akik régóta foglalkoznak filmekkel, szakmai tanulmányaink is ezzel kapcsolatosak. Első közös filmes munkánkat 2019 áprilisában készítettük el, tehát társulatunk frissnek tekinthető.

mjriostudio bemutatkozása:
Regisztrált 2019-04-15
Esküvői filmezéssel és a vele járó vágással foglalkozom. Készítettem már saját amatőr filmet. Csapatmunkával továbbra is alkotnék filmet. Rendelkezem saját felszereléssel.

kerteszf bemutatkozása:
Regisztrált 2019-03-29
Gyerekkorom óta érdekel a film és filmezés, de az évek alatt valahogyan mindig csak kerülgettem a dolgot. Szeretnék több ismeretet és tapasztalatot szerezni ezen a téren, és természetesen a kreatív része is baromira érdekel.

csabsti bemutatkozása:
Regisztrált 2019-03-25
Alapvetően a fotózás szerelmese vagyok, egyrészt hobbiként űztem, másrészt munkából adódóan termékfotókat is készítek. Így 2019-ben úgy látom, hogy a videókban, kisebb filmekben nagyobb potenciál lakozik, mint a fotókban.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: A sötét köd - Part 1
Filmek véleményezése arccal 2019-03-14
Látszik, hogy tapasztalt, tanult filmesek készítették. A sztori kicsit lapos, ha sorozatnak szánjátok kell valami, ami miatt szeretném megnézni a következő részt.