hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
régi fájl

Felhasználói profil

Gulyás Antal
Név:Gulyás Antal
Utoljára itt járt:2018-07
Csapat, cég:G-STUDIO
Bemutatkozás:

A G-STUDIO 2006-ban alakult. Eskükre vagyunk szakosodva. De én mindent megcsinálok ami tetszik. Minden megvalósítás egyfajta kihívás ebben a rövid életben.

Web:Web
az elérhetőségek bejelentkezés után láthatóak
Lakhely:Budapest
Filmes:
Érdeklődés,
szakterület:


#.Film címe Megjelent    Pont/Voks
Rendőr tesók
http://www.youtube.com/watch?v=WEWGn6gs3hY...

A film két vidéken szolgálatot teljesítő, igazán törekvő rendőr életét mutatja be. Egy ügy miatt, áthelyezésre kerülnek egy a számukra ismeretlen nagyvárosba. Budapest nekik olyan, mint egy másik bolygó! Vidékről magukkal viszik stílusukat is. Nincs bennük félelem, bárkit elfognak, ha kell. Felettesüktől teljes támogatást kapnak. Néha sikerül rendesen felbosszantani Őt! Fedett akcióra hívják őket Pestre, a lehetetlent bízzák rájuk. Az ikreket kell elkapniuk. Az ikreket már az Interpol is üldözi évek óta, de nem is látták még ikreket! Marcus az egyedüli ember aki látta már Őket, azonban ezt ő az elején még nem tudja. Hogy sikerül elkapniuk vagy sem az kiderülhet a sorozatból! Sok akció, sok humor, nevetés! https://www.facebook.com/policebrothersfilm/
2017-02-014.00/1
Rendőr tesók tailer
http://www.youtube.com/watch?v=Uddu9DZQ5lI...

A film két vidéken szolgálatot teljesítő, igazán törekvő rendőr életét mutatja be. Egy ügy miatt, áthelyezésre kerülnek egy a számukra ismeretlen nagyvárosba. Budapest nekik olyan, mint egy másik bolygó! Vidékről magukkal viszik stílusukat is. Nincs bennük félelem, bárkit elfognak, ha kell. Felettesüktől teljes támogatást kapnak. Néha sikerül rendesen felbosszantani Őt! Fedett akcióra hívják őket Pestre, a lehetetlent bízzák rájuk. Az ikreket kell elkapniuk. Az ikreket már az Interpol is üldözi évek óta, de nem is látták még ikreket! Marcus az egyedüli ember aki látta már Őket, azonban ezt ő az elején még nem tudja. Hogy sikerül elkapniuk vagy sem az kiderülhet a sorozatból! Sok akció, sok humor, nevetés!
2016-11-160.00/0
Húgom titka előzetes
http://www.youtube.com/watch?v=efTYf94zeiw...

A film egy lányról szól, aki össze szűrte a levet nővére vőlegényével. Tudta, hogy rosszat csinált és elmegy tőle. Innentől élete rosszra fordul, miután leint egy autót és annak söfőrje kirabolja. Prostiként keresi kenyerét. Nővére megbízza magánnyomozó barátját, hogy derítse ki merre van a húga.
2011-08-294.00/5
******

Hozzászólások

# További témák

Egyéb megjegyzésekhirdetés

Hirdetések

# További hirdetések
# Add fel most a hirdetésedetSDP-SME


PannonScript