hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
régi fájl

Felhasználói profil

pppbela
Név:pppbela
Utoljára itt járt:2017-12
Csapat, cég:Zeppelin Film
Bemutatkozás:

Köszi, hogy benéztél! Ha megnéznél, tekerj lejjebb a "Mutasd magad" linkre! Ha csak olvasnál: Főállásban vágó/operatőr vagyok, de a "kamera mindenek felett" lehetne a mottóm is. Régebben írtam és rendeztem is. Számos dokumentumfilmet, kisjátékfilmet, videóklipet, néhány reklámfilmet, valamint egy nagyjátékfilmet készítettem. E munkáim az alacsony költségvetésű alkotások soraiba tartoznak, vagy éppen elhivatottságból, "szerelemből" készültek, de sikerült már komoly, nagy stábbal is dolgoznom. Tévés területen koncertfelvételek és riportműsorok kerültek ki kezeim közül. Van saját felszerelésem; egy JVC GY-HM750-es kamera, statív és mindenféle kiegészítők (matte-box, szűrők, stb), valamint egy iMac-en futó Final Cut Pro 7-es vágóprogram, kiegészítőkkel. A kamerát lehet kölcsönözni, szerintem nagyon jó kamera. Gyakorlott vagyok DSLR filmezésben is, de… Ezt inkább szóban, ha érdekel! :) Bérvágást is vállalok, ha szükség van rá.

Web:Web
az elérhetőségek bejelentkezés után láthatóak
Lakhely:Budapest
Filmes:
Érdeklődés,
szakterület:
vágó
vágó
forgatókönyvíró
kameraman
operatőr
operatőr
rendező
rendező


#.Film címe Megjelent    Pont/Voks
Éjszakai járat (teljes film)
http://vimeo.com/151400784...

Balu elindul az éjszakába, majd felhívja a cimboráját, hogy merre vannak. Mivel terheltek a telefonvonalak, nem tud kapcsolatba lépni a haverral. Úgy tűnik egyedül tölti az Szilvesztert. Közben a feleségét, aki otthon maradt, felhívja egyik barátnője és telefonon átbeszélgetik az éjszakát, a szilvesztert, a férfiakat, a kapcsolatokat és hasonló magasztos témákat – egy indiviZuális megközelítés az év utolsó ünnepéről. _ A film nem a megszokott, finom, lágy képekből építkezik. Vállaltan és szokatlanul durva, szemcsés a képi világ, de ez elmondható a dramaturgiáról is. Sok tekintetben közel áll a \\\'trashfilm\\\' stílusához. A film 2000-ben és 2002-ben forgott, a second unit felvételek 2013-ban készültek, az utómunka 2015-ben valósult meg.
2016-01-288.00/2
Éjszakai járat
http://vimeo.com/151971186...

Bemutató utáni előzetes (a.k.a. “utózatos”) Figyelem! Az “utózatost” ajánlott inkább a film megtekintése előtt megnézni, így még időben elkerülhető a csalódás!
2016-01-250.00/0
Éjszakai járat
http://vimeo.com/148283347...

Merre vagytok?! Balu elindul az éjszakába, majd felhívja a cimboráját, hogy merre vannak. Mivel terheltek a telefonvonalak, nem tud kapcsolatba lépni a haverral. Úgy tűnik egyedül tölti az Szilvesztert. Közben a feleségét, aki otthon maradt, felhívja egyik barátnője és telefonon átbeszélgetik az éjszakát, a szilvesztert, a férfiakat, a kapcsolatokat és hasonló magasztos témákat…
2016-01-210.00/0
Swamp - Travelling band
http://www.youtube.com/watch?v=Vki-pvLVp-o...

Rögtön egy váratlan fordulattal kezdődik a film! Egy üzletember érkezik, kiszáll az autóból… De nem is mesélném tovább, inkább nézd meg a Swamp Sixty Rock Band legújabb videóklipjét! Film! Színház! Muzsika!
2014-12-015.00/1
Cinematography Showreel
http://youtube.com/?v=YHu05nAzrAA...

Operatőri törekvéseim pár percben.
2014-05-076.00/1
Mutasd magad!
http://youtube.com/?v=dld_KW3YgVc...

Tulajdonképpen, ez nem egy film, hanem egy önarckép - 25 kockával másodpercenként.
2014-01-186.40/5
Editor Showreel
http://youtu.be/LIe3qbhndz8...

Már rég esedékes volt, de most végre elkészítettem saját vágói bemutatkozó tekercsemet. Hamarosan jövök az operatőrivel is…
2013-02-186.00/1
******

Hozzászólások

# További témák

Egyéb megjegyzésekhirdetés

Hirdetések

# További hirdetések
# Add fel most a hirdetésedetSDP-SME


PannonScript