hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
régi fájl

Hozzászólsz a témához

Neved: ismeretlen
Felhasználónév:
Jelszó:
Hozzászólásod:
Pofák:
Link leírása:
Link (http://):
...


A téma: Ide irj, ha új filmedről adnál hirt!

<< Frissebb Régebbi >>

75175. Miragee  2012-05-22 20:21:09


Sziasztok!
Remélem jó forumba írok,még új vagyok és nem igazodok el
Amatőr horror paródiához keresünk cameramant!!!
Előre is köszönöm!
miragee.hanyga at gmail.com

Válaszolok<-   

74772. RCS  2012-04-30 17:00:16


Norman: sikerült embert találni végül?

Válaszolok<-   

74740. Norman  2012-04-26 15:29:40


Elnézést, hogy ide írom!SÜRGŐS! Április 27-29-ig keresek 2 fő KAMERAMAN-t, egy nemzetközi alternatív zenei fesztivál dokumentálásához. Helyszín: Budapest. Feladatok: villám- és mélyinterjúk készítése, a zenekarok követése, szálloda, reptér, kulisszák mögött, életképek stb. Stábautó van, étkezést biztosítok. Munkaidő: mindennap kb. 13.00-01.00-ig. De nem egyfolytában. Díjazás: napi 6000 Ft. készpénz. Olyan személyeket keresek, akik szívesen részt vennének egy ilyen kalandban, kreatívak, jártasak a profi kamerák kezelésében, ill. önállóan is tudnak dolgozni. Munkaeszköz: SONY HVR V1E. Sajnos hirtelen jött a munka, és ilyen rövid idő alatt nem találtam embert. Köszönöm a jelentkezést! Üdvözlettel: Norman

Válaszolok<-   

74084. jcvd  2012-03-07 21:07:53


Még mindig áll a felhívás, főként e részleg betöltésére keresek embert:

- kameraman/operatőr (DSLR-rel rendelkező)
- zeneszerző
- hangosító (hangokhoz értő)
- Effectes, animációs, 3D-s
- Vágó

Várom leveleiteket a lent megadott címre!

Válaszolok<-   

74015. jcvd  2012-02-27 12:58:29


Sziasztok!

Amatőr filmes partnereket keresek 20-35 éves korig Budapesten!

Célom, hogy kialakítsak egy jól működő, jó hangulatú csapatot, készítsünk együtt filmeket, tanuljunk egymástól, érezzük jól magunkat, alkotva ezzel valami maradandót.

Rengeteg tehetséges fiatalember van a világon, akik a megfelelő lehetőség híján elvesztegetik életüket, feladják az álmaikat. Célom, hogy összegyűjtsek pár tehetséges, különleges embert és kezdjünk el alkotni!

Ez nem álláshirdetés, fizetés nincs, tudom, hogy mindenki tanul/dolgozik és kevés a szabadideje, épp ezért olyan lelkes filmkészítés iránt érdeklődőket keresek, akik ezért áldozni is hajlandóak.

A következő dolgokban ha van némi tapasztalatod, az nagy előny:

- Rendezés
- Forgatókönyvírás
- Fotózás
- Kamera - DSLR ismeret
- Fényismeret
- Hangismeret
- Zeneszerzés
- Effectezés
- Vágás
- Sminkelés
- Színészet

Légy fiú, vagy lány, nem számít, ne hezitálj, kérlek keress meg a jcvd.team kukac gmail.com címen és megbeszéljük a részleteket!

Kérlek titeket, hogy osszátok meg iwiwen, facebookon is, hátha valaki ismerősének az ismerőse érdeklődni fog komolyabban. Köszönöm!

Válaszolok<-   

73627. pintergyula  2012-01-22 12:41:49


Igen.. Énis szerezem a filmezést. Épp egy kis csapatot szeretnék össze állítani, össze verbuválni, akikkel megvalósíthatnánk terveinket. Bárkit érdekel, írjon mailt. Hátha lesz belőle valami. Hátha ossze bírbánk állitani efy kis stábot, akikkel jókat tudnánk forgatni. Akit érdekel, várom az e-mailját. Íja le milyen szerepet képzel el magának és egy páar sort magárol.
Pintergyula.prg at gmail.com

Válaszolok<-   

73612. Macron  2012-01-19 15:55:00


Sziasztok!

Leroy megkeresésére írtam egy rövidnek indult, de a végére baromi hosszúra sikerült e-mail-t, amit mintegy reklámként kiposztolnék ide, mintegy felhívásként és reklámként az együttműködésre és további megkeresésekre, melyekből aztán létrejöhet valami. Az eredeti kérdés lényege ez volt: milyen filmeket forgattál eddig?

"Szia!
Sajnos eddig igen rövid a lista, 1db barátok által készített filmen dolgoztam vágóként ( ) illetve az elmúlt években én készítettem az EuroSkills és WorldSkills versenyek magyarországi döntőit bemutató kis videókat (pl.: http://youtu.be/gsUh-etzCdc... )
Sajnos a baráti körömben nem örvend nagy figyelemnek a filmezés, még hobbinak sem tekinthető. Nekem meg kicsit több is mint hobbi, illetve lenne, de egyelőre nincsenek kapcsolataim ezen a téren. Írói vénával megáldottak ugyan vannak köztük, de a tanulmányok és munka mellett már nem tudnak figyelmet fordítani egy film projektre, amit én meg is értek.

Azt leírtam a Halivudon is, hogy írói ambícióim sajnos nincsenek, magamtól leginkább érzelmi alapú videókat tudok csak készíteni (jelenleg több kedvenc zeném alá tervezek olyan videót készíteni, ami visszaadja azt a hangulatot, amit a hallgatása közben elképzeltem), ellenben technikai és vizuális dolgokban elég jó vagyok, ha van rá idő és lehetőség akkor csak a képzelet szab határt a látványnak.

A lehetőség itt több dolgot is jelent, egyrészt a megteremtett (személyi, időbeli) feltételeket, amik lehetővé teszik egy projekt leforgatását, másrészt a tudást, kreativitást, mely hiszem hogy fejleszthető, ha az előbbiekben leírt lehetőségekből bőven adódik, harmadrészt a technikai adottságokat, mert hiába van bárkinek bármilyen ötlete, ha a technika nem teszi lehetővé, hogy azt jó minőségben megvalósítsuk. És itt a jó minőségen van a hangsúly, mert lehet egy közelítést zoomal, vagy kézben tartott kamerával is elkövetni, de pl. egy slider összehasonlíthatatlanul más eredményt fog hozni.

Éppen ezért az elmúlt egy évben a szabadidőm nagy részét egy racionális, jól használható eszközpart kifejlesztésére és elkészítésére fordítottam. Spanyolviasz kategória, mert mindre van létező megoldás, százezrekért persze, de ismerősök és a meglévő szerszámparkom segítségével töredék áron meg tudtam valósítani mindezt. Pár példa: először is több éve fotózom, ezért csak DSLR filmezés jöhetett szóba, a gyönyörű színei, mélységélessége és nem utolsó sorban ára miatt, ami szintén töredéke egy Broadcast kamerának, így esett a választás a híres 550D-re. Aztán ehhez készítettem egy moduláris vázrendszert, szabványos állványrögzítéssel, cserélhető szűrős matebox-ot ( http://www.halivud.hu/index.php?subcontent=forum/fshowtalks.... ), steady cam-et (készül hozzá még karos mellény is), slider-t. Most folynak egy egyszerű krán előkészületei, majd pedig egy dolly a terv, de az csak nyáron lesz esedékes szerintem. Mindegyiket úgy készítem, hogy jól használható, vállalható kinézetű legyen, úgy sokkal kellemesebb is vele a munka.

Azért vettem ilyen hosszúra a mondókámat, mert amit kérdeztél, konkrét film, az eddig lóf*sz, ugyanakkor én elkötelezett híve vagyok a filmkészítésnek, de eddigi teljesítményem leginkább a technikai dolgokra koncentrálódott.

Nagyon örülök, hogy megkerestél, nemrégiben én is kiöntöttem a lelkem a fórumon (talán pont ennek hatására írtál), hogy nincs ember a filmekhez. Az a forgatókönyv amin most egyik szegény egyetemista barátom dolgozik, és amennyit eddig leírt belőle, összeszámoltam és egy 20-30 fős szereplőgárda kellene, ebben benne vannak a statiszták és az egy jelenetes arcok is, de valakinek akkor is oda kell állnia arra az egy jelentre a kamera elé. Csomó dolog hibádzik, a team nagy része sincs lefixálva. Ez egy a 30-as 40-es években játszódó gengszteres-nyomozós film lenne, de nem az akciófilm fajta, inkább nyugodt, komoly hangvételű, mondanivalót közöl, reflektálva a modern kor filmjeire is. Nekem nagyon megtetszett az alapgondolat ezért is kezdtem el gyártani a cuccokat, hogy szépen meg tudjuk valósítani a filmjét. Csak közben az egyetem, stb... megszűnt az akkori csapat érdeklődése iránta.

No, nem untatlak tovább, köszönöm hogy írtál, örülnék, ha olyanokkal is össze tudnék járni akiknek a filmezés a hobbijuk, sőt épp ezért, ha nem bánod, ezt kiposztolom a Halivudra is.
Még keressük egymást, ha bármi gondolatod van, írj nyugodtan!"

Válaszolok<-   

73575. pintergyula  2012-01-12 22:53:46


Sziasztok, én is szivesen részt veszek fiomekben mint firgatókönyv iró és ötletelő. Ha gondoljátok, írjatok e-mailt és segítek

Válaszolok<-   

72135. Jin_Ke  2011-09-13 08:24:40


Erre a kisfilmetekre emlékszem, tetszett

Ok, most a történeten dolgozunk éppen, talán szép lassan majd összeáll a csapat, e-mailben fel tudjuk venni a kapcsolatot.

(Addig is ha gondoljátok szívesen besegítek a ti filmetekbe is )

Helyileg Budapesten vagyok, de Magyarország nem olyan nagy szerencsére

Válaszolok<-   

72047. Estevez atya  2011-09-09 21:08:32


Bizony, s ebben nem kis részed volt ám

Előzménye    Válaszolok<-   

72046. -=Vector/SDP=-  2011-09-09 20:31:11


...hát mert akkora lett, hogy erre már senki sem akar lapot húzni! Még 60-i Balázs is úgy jött ki a vetítésről, hogy le volt nyűgözve.

Előzménye    Válaszolok<-   

72039. Lens Holder  2011-09-09 15:00:12


Csináltunk már mi is ilyesmit, itt is fent voltak. Ha kell segítek kaszkadőrködésben, bunyóban, koreográfiában, akár operatőrködésben, vagy ötletelésben is. Sztorira most nincs erőm, készül az újabb filmünk...

Az említett példák:
és egy korábbi filmből talán ez a rész:

Helyileg merre szervezitek? Egyedül ez az akadály.. amúgy hajrá!

Válaszolok<-   

72030. Jin_Ke  2011-09-08 21:42:50


és köszönöm a biztatást, remélem lesz belőle valami

Előzménye    Válaszolok<-   

72029. Jin_Ke  2011-09-08 21:42:30
Defendo, krav maga, wing tsun, tae kwon do hapkido...ezek lesznek benne...ja és mma földharc

Előzménye    Válaszolok<-   

72028. Estevez atya  2011-09-08 21:28:50


A lényeg, hogy ne félj olyat csinálni, amire azt mondják mások, hogy nem lehet. Vagy nem lehet jól. Szórakozz, csinálj, amit gondolsz. Lopott halálra is hogy mondták, hogy tán nem sci-fivel kellett volna kezdeni.

Ok, olyan lett amilyen, de azóta se láttam más űrhajós filmecskét ezen és a Star Wars fanfilmen kívül.

Válaszolok<-   

72027. Jin_Ke  2011-09-08 21:25:59
Defendo, krav maga, wing tsun, tae kwon do hapkido...ezek lesznek benne...ja és mma földharc

Előzménye    Válaszolok<-   

72026. Estevez atya  2011-09-08 21:25:32


Gondolkoztam is ezen, hogy sportolót tanítsunk színészetre, vagy színészt sportolásra?
Attól függ, ha nemm kell sokat beszélni és nem mély a dráma, jöjjön a sportoló. Bruce Lee. Spotoló vagy színész? Harcművész, mondjuk úgy. Keanu a mátrixban? Hát, szépfiú, és van 1 darab arca, azzal elvolt az egész filmben.
A 10 top filmtervemben szerepel 1 kung-fu film. Kábé a részeges mester mintájára.

Egyáblánt született már ilyen film nálunk is, Szandai balhé sorozat. Jófajta homevideo stílusban, de egész ügyes koreográfiákat összehoztak benne.

Válaszolok<-   

72024. augusztus  2011-09-08 21:20:50


SOK SZERENCSÉT NEKIK ÉN AZT KÍVÁNOM

Válaszolok<-   

72022. Crystalheart  2011-09-08 21:12:52


Most arról beszéltem, hogy itthon nemigen futja egy film költségvetéséből, hogy hónapokig utcaiharc-kurzust tartsanak a punnyadt színészgárdánknak, jelen tervezett projektnek pedig még annyi sincs.. o.O

Előzménye    Válaszolok<-   

72021. augusztus  2011-09-08 21:03:28


Ja és egy jó tipp: Ne Kung Fu-val verekedjenek lécci a filmetekben Jin Ke, mert azt már manapság kevesen veszik be.

Válaszolok<-   

72020. augusztus  2011-09-08 21:02:18


Most miért vitatkozunk ezen, nem millió dollárokról van szó, akit érdekel, úgy is megcsinálja nem kell azért neked kényszerből tovább folytatni a kung fut, mert abból nem lesz jó alakítás...

Válaszolok<-   

72019. Crystalheart  2011-09-08 20:57:19


Megtanulják, oké, pár millió dollárért én is folytatnám a kung-fut, banyek. De itt most arról van szó, hogy amatőr filmesek potomért filmet forgatnak.

Előzménye    Válaszolok<-   

72017. augusztus  2011-09-08 20:25:28


Szeintem nagyon jó ötlet volt, és amerikában sem tudnak bunyózni átlagosan a színészek, de MEGTANULJÁK! Legalábbis azt a részt és a hozzá tartozó alapokat, amiket a koreográfusok tanítanak. Egyébként a most készülő filmünk után a következőben, ami egy rendes másfélórás film lesz (NAGYTERVEKKEL), abban is a főszereplő egy különleges egységben kiképzett katona, és arra gondultunk, hogy eleve nem színészt fogunk keresni, hanem profi bunyóst, mondjuk itthon olyat is nehéz találni, akinek jó arca és érzéke van a szerepléshez, de legalább minőségi lesz, ha megtaláljuk aki kell.

Válaszolok<-   

72014. Jin_Ke  2011-09-08 17:31:49
amink egyelőre van: 1 operatőr, 2 akciókoreográfus, 1 zeneszerkesztő, 1 stúdió akik megcsinálják az effektet + 3 színész...

Előzménye    Válaszolok<-   

72012. Estevez atya  2011-09-08 17:17:16


Jin Ke ezt írta alább:
"Sziasztok!

Mint azt tudjátok, külföldön egyre jobban hódítanak a web sorozatok. Arra gondoltam, hogy ha pár fél profi (amatőr ) összeállna, akkor lehetne csinálni egy minisorozatot. Mivel művészfilmmel és hasonlókkal dunát lehetne rekeszteni, fontos lenne a jó történet és az igényes akciójelenetek. Ahogy láttam, halivudon van egy pár igen ígéretes próbálkozás. Akit érdekelne az jelentkezzen és hozzunk össze egy csapatot. (Szereplésből, forgatókönyvből, kaszkadőrmunkából, szervezésből, marketingből kiveszem a részem..)

- Ha van egy forgatókönyv ötleted, vagy kész forgatókönyved jelentkezz.
- Ha jó operatőrnek gondolod magad és úgy érzed tudod úgy kezelni a kamerát, ahogy egy pörgős akciófilmben kell, jelentkezz
- Ha otthon vagy a digitális effektekben és vágásban, jelentkezz...
- Ha szerepelni akarsz jelentkezz (kaszkadőrtanoncok előnyben)
- Kemény kezű, megfontolt, összeszedett rendező vagy? jelentkezz..

Próbáljuk meg felépíteni a 0-ból...hátha. Elsőnek lenni mindig nagy előny...

A film folyamatos marketinget kapna az www.mradio.hu-n a stábtagok rengeteg riporta számítsanak

robert pont jarosi at gmail pont com

vagy

robert.jarosi at mradio.hu"

Válaszolok<-   

<< Frissebb Régebbi >>