hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Négy lövés

Értékelj!

kép helye


Négy lövés
Készítette:  Babai István, Kövi Gergely

Tartalom: Egy szerelmi háromszög rövid története, a kapcsolat végére kihegyezve. Nem akarok többet írni róla, mert akkor "lelőném" a poént. Amúgy ez egy próbafilmem volt egy új stábbal.

AXN Fesztivál Díjazott!


Műfaj: krimi | Hossz: 5 | Pontátlag: 8.17 | Ennyi értékelésből: 12


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


7251. dankas értékelése : 8 pont


az a homályosítás szerintem nem kellett volna de azért nagyszerű!!!grate!!
   Hozzáfűzés
4657. eRic értékelése : 9 pont


A cím miatt kiszámítható, de minden más szempontból nagyszerű. A fütyörészés. . . gratula!
   Hozzáfűzés
3688. Levier értékelése : 10 pont


Engem abszolúte nem zavart a cím, sőt elég régóta vagyok ezen az oldalon, és most nállam ez a kis film viszi a pálmát. . Tök jó ! párbeszédről meg annyit hogy nem vicces hanem életszerű, kritizálni nem tudok mit rajta, mert az over the rainbow-t végig fütyültem a gonosz genxterrel, na jó és még talán a főcím alatt is ezt vártam. (nem tudom hogy direkt volt e vagy véletlen, ennek a dalnak ebben a szituációban nagyon nagy szinbóluma volt. . . gondolom értitek, ha nem majd elmagyarázom ) ti is tudtok !
   Hozzáfűzés


1 
3811. Naneth hozzáfűzése


Gratulálok a díjhoz


1 


3602. Naneth értékelése : 8 pont


Az elején írtóra zavart, h nem tudtam, miért olyan a kép amilyen, de amikor rájöttem, húúú jóó, nagyon jó az alapötlet, végre a színészek munkája sem zavart meg, jól játszottak, a szöveg néhol igen vicces volt, ez tetszett, és a vége, jó, csak a címe nem tetszik, mert nem is a filmre figyeltem, vagy h ismondjam, rögtön számoltam a lövést és vártam a másik kettőt, szóval olyan poénlelövő, de ez csak az én véleményem, most elolvasom a többiekét
   Hozzáfűzés
3601. Nomax értékelése : 8 pont


Gratula nagyon jó lett Nem akarom húzni az időt, a többiek rendesen kivesézték már előttem a filmet. Remek kis csapat állt össze. Csak így tovább!
   Hozzáfűzés
3600. OSSYNI értékelése : 8 pont


Sajnos a film címe lövi le a film pojénját, ez mindenképpen óriási hiba.
Amúgy semmi rosszat nem tudok mondani, aranyos kis thrillerszerű.
Az 1 kameraszög miatt nekem olyan kis szinházban eljátszható kis darabra emlékeztetett a színészek játékával együtt. De ez nem negatívum, sem pozitívum, csak jó

IU: legközelebb úgy töltsétek már fel a youtubera, hogy a képarány az maradjon az eredeti.
   Hozzáfűzés
3577. Darren Faust értékelése : 7 pont


Elejétől sejthető végkifejlet, jó színészek, szép képek, 5 perc móka. Kb. ennyivel tudnám jellemezni. Egy-két mondat (pl. a vállonlövéses-öngyilkosos, azon mosolyogtam, nagyon jó!) és a fütty, valamint a film végén felbukkanó címfelirat Tarantino-t idézi, ha szabad így írnom. Az utóbbi pár hónap mezőnyéből kiemelkedik, de ez inkább a mezőnyt minősíti. Megkapná a 8-ast, de. . . 5 perces kisfilmeknél csak akkor adok, ha katarzis jellegű élményt ad . No nem gonoszkodni akarok, hiszen valóban kiváló kis mű lett, csak én nem vagyok oda az ilyen 4-5 perces filmekért. A pontszámot vehetitek 8-nak, de szőrösszívű leszek. Viszont NAGYON kíváncsi leszek későbbi, hosszabb filmjeitekre!
   Hozzáfűzés


1 
3589. Darren Faust hozzáfűzése


) Nem kell sietni, megvár!


3588. Splath hozzáfűzése


Köszi az értékelést! 1-2 mondat szerintünk is poénosra sikerült. Igyekszünk forgatni még 5-10 perceseket, majd gyúrunk a katarzisra :-)


1 


3576. Max payne értékelése : 8 pont


Falusian fogalmazva fajin kis filmecske!
Egyszerű de ötletes. Pl. Az nagyon élethű lett mikor lelövi a csajat a pasi, bár a legvégét én is sejtettem de egy 8 ast megért a film!
   Hozzáfűzés
3575. Halivud Estevez értékelése : 7 pontTetszett az egyszerű képi megoldás.
Tesztett a harmonikusan berendezett szoba, környezet.
És jól működött ezúttal az FPS / POV nézet is.

7 és 8 között valahol.
   Hozzáfűzés


1 
3591. Splath hozzáfűzése


A poén az egészben, hogy a helyszín a paksi televízió egyik berendezett stúdiótere, melyet egy kicsit felturbóztunk. Amit kiemelnék még és nem írtam, hogy szerintem a hangminőségünk nagyon jó lett, hála egyik hangmérnök kollégámnak.


1 


3574. Linchpin értékelése : 7 pont


Nos akkor, csatlakozom az előttem szólókhoz.
Nekem annyira nem tetszik a kisfilm, de tény, hogy átlagon felüli. A színészi játék meggyőző, a képek szépek. Egyszerű, de nagyszerű. Próbafilmnek egészen kiváló, de nekem így is csak egy 7-es. Szerintem már az elején lehet tudni a furfangot. . . de sebaj. Csak így tovább!
   Hozzáfűzés
3573. DDT értékelése : 8 pont


Látszik, hogy a színészek nem először állnak kamera előtt. Mint előttem is mondták, elég nehéz anélkül írni róla, hogy lelőjem a poént A dialógusok valami miatt nekem nem voltak életszagúak, nem a színészi játék, hanem inkább forgatókönyv szinten.
A kétharmadánál amúgy rájöttem a furfangra
   Hozzáfűzés


1 
3586. Splath hozzáfűzése


A színészek dráma tagozatosak voltak, mi is nagyon meg voltunk elégedve velük.


1 


3572. Lala31 értékelése : 10 pont


Srácok, ehhez a filmhez csak gratulálni tudok! Nagyon tetszett! A megvalósítás, a színészi játék, mind átlagon felüli. Akartam még írni pár dolgot, de rájöttem, hogy lelőnném a poént, ha esetleg elolvasná valaki. . .
Még sok ilyet!
   Hozzáfűzés


1 
3585. Splath hozzáfűzése


Köszönjük szépen az értékeléseket. A lényeg egyértelművé tevését a második jelenet közepére terveztük, ami ahogy érzékelem sikerült is. Ez az első szubjektív nézetes filmünk és nem akartuk nagyon túlhúzni a sztorit. Van 1-2 egész estés tervünk is, de egyenlőre a max. 10 perces rövidekben gondolkodunk idő és forráshiány miatt. A youtube sajnos széthúzza a 16:9-es képet, úgyhogy a szélesvásznat képzeljétek hozzá :-). Forgatni fogunk még bőven.


1 
1