hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A Pizzafutár


Értékelj!

kép helye


A Pizzafutár
Készítette:  Ádám Zoltán

Tartalom: Dóri unatkozik othon a tv-t nézi és punnyad, nem is sejti hogy egy gyilkos tart épp hozzá.

Műfaj: Thriller, Horror | Hossz: 11 perc | Pontátlag: 4.77 | Ennyi értékelésből: 13


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


4803. +LUIGI+ értékelése : 1 pont


Nekem annyira nem tetszett, hogy kikapcsoltam. . . Bár az a twisted pictures intro rrrrohadt jó volt
   Hozzáfűzés
4034. nzsolt értékelése : 7 pont


Első filmnek beillik. A fekete-fehér kép nem zavart, addig amikor a visszatekintésben már színes volt a film. Akkor a képeket is átszínezhettétek volna. Horrornak nem az, inkább thriller-dráma. Az nem illet oda, hogy az álombeli gyilkos egyben a valódi pizzafutár is, annak ellenére, hogy azelőtt nem látta, legalábbis szerintem. Az álom dolog nagyon jó ötlet.
   Hozzáfűzés


1 
4320. Max payne hozzáfűzése


Köszi!


1 


3740. ZOLIWOOD értékelése : 6 pont


Jó!
Ha gondolod, logó ügyben keress meg, ráérek!


   Hozzáfűzés


1 
3787. Darren Faust hozzáfűzése


Ha tolsz egy elképzelést mailben, szívesen segítek én is.


3786. Max payne hozzáfűzése


Oké igazából nem nagyon volt ötletem és kellett a film de logo nem volt!


1 


3738. likat értékelése : 3 pont


Nemigazán tetszik. . . :S színészek se zenék se jók sztem
   Hozzáfűzés
3551. Linchpin értékelése : 7 pont


Nos. Vegyes érzéseim vannak. Tetszik lényegében, a bugyuta sztroi ellenére, de vannak hibák(persze hol nincsenek), amiken biztos tudtok majd javítani a jövőben. Legtöbbbjüket már korábban leírták, én még a zenékjet emelném ki. A horrorzenék jók, csak néhol túl hangosak! Amikor szöveg van, vagy nincs konkrét akció, csak telkik az idő, akkor halkabb legyen. Viszont a Volt egyszer egy Vadnyugat zenéje. . . hát az sok helyre illik, csak ide nem. Ilyen flashbackszerű dolgokhoz, főleg ha halál előttiek, inkább valami szomorú billentyűfutamot kellett volna keresni, pl. Beethoven. Oké, hogy fúúúúúúj komolyzene de hatásos tud lenni, és a hangulatot is megdobja! A színeket nem értettem én sem, utómunkálatoknál kicsit szarakodni kell vele és jobb lesz. Logócsere adott és kötelező. És valahol itt olvastam az egyik filmnél, ami pont ide illik:az álomból való felkelés a klisék kliséjének a kliséje, tessék kerülni! Ami jó:hangulat nem rossz, néhol látni benne a látó szemet, összeségében pedig első filmnek teljesen jó!
   Hozzáfűzés


1 
3630. Max payne hozzáfűzése


Köszi! Teljesen igazad van első filmnek teljesen jó volt így már nagyon sokat tanultam a hibákból!
Viszont a történetet sokan támadták pl. hogy véres a pizzásdoboz, de a végén kiderül hogy álom az egész szóval maga az álom volt a lényeg hanem ami utánna történt magyarán hogy megálmodta hogy mi fog történni, a néző pedig elgondolkodhat hogy a pizzás srác tényleg gyilkos vagy sem.


1 


3550. Tom Crow értékelése : 7 pont


Jó volt, de néha azért életszerűbben is játszhattátok volna, (akkor mégjobban beleélhetné magát a néző)a Logó nem volt rosz de tényleg valami egyszerűbbet kéne csinálnotok helyette. . .
a történet nem túl bonyolult, de ötletesen megoldottátok, és néhol egész szép képeket hoztatok össze. A színvilág pedig tökéletesen belepasszolt.

Folytatni! Folytatni Csak így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
3629. Max payne hozzáfűzése


Köszi!


1 


3517. HatiDani értékelése : 7 pont


Gyerekek ez sztoriban tök jó, mégha egy picit bugyuta is, és még így is hogy a színészi játék az erőltetett volt, vagy nem volt. A felvételek úgy önmagukban megállják a helyüket, viszont egymás után rakva némi üresjárat fedezhető fel köztük, szóval látszik a snittezés, én jobban szeretem azt amikor csak érezhető, na mindegy addig még sokat kell tanulni. Szóval vágásnak ezt még nem nevezném, ez csak a snittek egymás után rakása volt! A színeket nagyon hiányoltam. Nem tudom miért nem volt, lehet hogy a felvételkészítéskor elbasztátok a fehéregyensúlyt vagy valami de a szín az hiányzott nagyon. Lehet hogy az volt a koncepció hogy majd az emlékeiben (bevágott slideshow a fényképekből- apropó álló képet nem rakunk be videóba ha nem indokolt!) színes lesz a világ! Nem értettem! Remélem következő filmetekben látok valami fejlődést, itt sokan sok jót mondtak, tanulhattok belőle! Magatokhoz képest elsőre ez nálam 7 pont, nagy jóindulattal. . . U. I. : csináljatok valami egyszerű de egyedi logót, de nagyon gyorsan!
   Hozzáfűzés


1 
3518. Max payne hozzáfűzése


Értem. Köszönöm!


1 


3508. vilinho értékelése : 5 pont


Hát horrornak nem valami jó, thrillernek azért elmegy! mindenképp találjatok ki valami más logót!! szerintem a zenék nem annyira passzoltak ide, viszont az operatőri munka az jó!!!
   Hozzáfűzés
3505. Milán értékelése : 3 pont


tartalom: Dóri unatkozik othon a tv-t nézi és punnyad, nem is sejti hogy egy gyilkos tart épp hozzá. - bocsi de ez a két sor a filmről egyáltalán nem figyelemfelkeltő, inkább lerágott csont. Na de mondom üsse kavics, nézzük meg.

Nos. . mit írhatnék még a lopott stúdió logón kívül? sorba megyek:

fekete-fehér kép. Miért? minek? talán elborult művészfilm? nem! egy horror-thriller szerűség. szóval több fantáziát a színekkel. Nem is látszik hogy a pizzás dobozon vér van, mert szürke a doboz is, szürke a vér is. Ha lett volna valami kontrasztja a színeknek, akkor talán látszódott volna valami, de így? Így csak gondolni lehetett a sok hülye amcsi film után hogy véren kívül mi a fene lenne a dobozon? a színészi játék: bocsi de nulla. Lány mászik ki az ablakon, srác megfogja és elkezdi visszarántani. A csaj szó nélkül tűri. Ez aztán valósághű színjátszás aztán jön a Morricone Volt egyszer egy vadnyugat zenéje, amely egyáltalán nem vált ki a nézőben drámai hatást. Még a bevágott családi fotókkal sem. Ez a zene mondjuk ide se vág hangulatban
nem tudom igazából hova tenni ezt a filmet. Egyik fórumban írtad hogy már régóta filmezel windows movie maker-ben. Ahhoz képest ez nem valami nagy alkotás. Most meg azt írod itt lejjebb, hogy első filmed. Szóval most hogy is van?
   Hozzáfűzés


1 
3510. Max payne hozzáfűzése


Kis filmnek ez az első eddig csak kis video klipet vágtam, meg buli videokat. A film ötlet nem az én ötletem volt, én cask vágtam és kameráztam. De azért köszi a véleményeket!


1 


3497. mukiboy értékelése : 4 pont


Hali! Figyi, ez keményen törvénybe ütközik, hogy más logóját használod, így úgy tűnik mintha ezt a kisfilmet a twisted csinálta volna, aminek nem hiszem, hogy örülnének.

Az operatőri munka elég jó volt, a színészek sajnos borzasztóak(próbálj ne haverokat, hanem inkább színésznövendékeket akikben azért van némi tehetség) és a lány is elég csúnyácska. (lány egyáltalán?)

Reklámoztad a Don Pepét is, a síó-t is méghozzá elég rossz színben, azt sugallod, hogy a Don Pepe futárai gyilkosok. Ez megint csak filmtörvénybe ütközik.

Ja és egy megszökött rab nem kap munkát, és gondolom tudja mi az a kézmosás. . .
   Hozzáfűzés


1 
3498. MAKKADAM hozzáfűzése


Jah, igaza van! Akármennyire is amatőr munkáról van szó, azért ezekre illene odafigyelni.


1 


3486. RedMonkey értékelése : 2 pont


Te már értékelted: 1-2 óra alatt felvettük és össze vágtam Olyan is.
   Hozzáfűzés


1 
3494. Max payne hozzáfűzése


Jó de első kis filmem a kis béna dv-kamerámmal. Kezdésnek elmegy szerintem.


1 


3479. Max payne értékelése : 5 pont


Köszi. Hát igen első kis filmem egy két óra alatt felvettük és összevágtam. A studio logós dologban igazad van tényleg kéne csinálnom egy logót.
   Hozzáfűzés


1 
3485. Halivud Estevez hozzáfűzése


Elkezdtem nézni, pozitív, hogy végig rendesen van fény, nincs az a zsizsás jelerősítés, sem pedig sötétség, mint a legtöbb kezdő szintű filmnél. Az első lépést megtetted.

Pontot adok majd, ha rendesen nyugodt körülmények között megnéztem.


1 


3470. MAKKADAM értékelése : 5 pont


Hali. Megnéztem. Nem rossz, de kell még javítani ahoz hogy ez horror legyen. Ez inkább csak thriller. Az akció jelenet az tök jó volt, csak közben jöttem rá, hogy a zene az a Fűrészből van. Bár a film élvezetéből nem sokat vett el. Ami viszont nagy szégyen egy újonc számára, hogy a studió logót máshonnan elszedni. Ha majd valami nagy ember meg akarja nézni a filmedet, és meglátja Twisted-Pictures, akkor az elég kellemetlen lesz. Találj ki valami ütős studió logót. Üdv
   Hozzáfűzés


1