hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Otthon, másképp

Értékelj!

kép helye


Otthon, másképp
Készítette: 

Tartalom: Egy film rólam és a hétköznapi sárkányról, aki mindig keresztbe tesz nekem, amint úgy látja jól érzem magam és kezdek kibontakozni. De cseles vagyok...:)...(első próbálkozás, első kisfilm)

Műfaj: vidám vegyes | Hossz: 03:59 | Pontátlag: 5.25 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3393. Pákozdi Attila értékelése : 6 pont


Az első és legfontosabb! Tessék odaírni az adatlapba, hogy ki készítette!!!

Anna!
Ügyesen leszerelted a sárkányt
Első nekifutásra jó lett. A rajzos kiegészítés a videó mellé vagy fordítva ügyes megoldás. Ígéretesnek tűnik a jövőd. Itt-ott persze vannak hibái, de ha sikerül a kövektező technikai lépcsőfokra lépni és minőségre jobb rajzokat és videót készítened, készítenetek szerintem jó esélyel fogsz tudni kezdetben rövidebb, később hoszabb filmeket csinálni.
   Hozzáfűzés
3392. Halivud Estevez értékelése : 5 pont


Valóban, kezdetnek pozitív, úgy tűnik látsz. (van képérzéked) A történet egy próbálkozáshoz megfelelő szintű.
   Hozzáfűzés
3387. MAKKADAM értékelése : 5 pont


Nem olyan rossz. Egy két nagyobb hibát vettem észre, pl. ilyen háttereknél, inkább blue-boxot használnak, mert ha az embernek még van egy kis kék kontúrja, akkor az könnyebben beleolvad a világos háttérbe mint a zöld. A másik, hogy sajnos nem sikerült teljesen kitörölni a zöld hátteret. A legvégén az egy kicsit zavaró volt. Milyen programot használtál? After Effects? Na mind1 összeségében a hangulata az megvolt. Ne hagyjátok abba. Hajrá!
   Hozzáfűzés
3385. Nomax értékelése : 5 pont


Elsőnek nem is rossz, tiszta nyári hangulatom lett tőle, jó volt a zene választás is, persze van még mit fejlődni, de jó úton haladsz
Csak így tovább
   Hozzáfűzés


1