hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Az Én csajom


Értékelj!

kép helye


Az Én csajom
Készítette:  Pánovics Rajmund Zeon Csoport

Tartalom: Három srác várja egyikük barátnőjét.... Technikai info a megtekintéshez: a film egyszer elindul, egyszer nem, többször kell próbálkozni, ha nem megy elsőre.

Műfaj: vígáték | Hossz: 6 | Pontátlag: 5.38 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3553. Linchpin értékelése : 4 pont


Nekem majd kiverte a szemem a bluebox, máskor kicsit. . . jobban! A történet uncsi, és ahopgy Ossyni írta: a végére már tudod, mi is a vége. Akkor meg mi az értelme? Semmi. Nem lett jó, legalábbis nekem nem tetszik.
   Hozzáfűzés
3527. Max payne értékelése : 5 pont


A szinészi teljesítmény nem is olyan rossz, a történet is elég jó, de nekem nagyon elvonta a figyelmemet a blue-boxos effect.
   Hozzáfűzés
3365. OSSYNI értékelése : 5 pont


Egy film alapvetö eleme az, hogy a néző érdeklödését fent lehessen tartani. És ez a story is kevés de nem az a legföbb baja, hanem rosszúl van előadva.
Egy hasonlatot mondanék mert sok magyarázás helyett ez illik rá leginkább:
Ez a film olyan mint amikor mesél valaki egy viccet és elöre elmondja a pojént.
Itt is pont ez történik, már nem nevetek, nem meghökkentö, nem meglepetésszerü a vége, mert a csúcspontra már minden szálat megmutattál.

A technikai kivitelezését nem is említem, baromira felesleges volt a boxtechnika, de ez nem is érdekelt engem igazán, mert egy rosszúl kidolgozott filmet is viszi a sztori de itt megint bukott egyet a dolog.
   Hozzáfűzés
3329. RCS értékelése : 6 pont


Na ez már jobban tetszett mint a nem várt látogató. Viszont ami főként lehúzta az a rossz hang és a túljátszott szerepek. Úgy látom nálatok az ötlet és a sztori az elsődleges, az tök jó. A technikát kell még erősen hozzáigazítani hogy igényes legyen a történetek tálalása is.
   Hozzáfűzés
3327. Szergej értékelése : 6 pont


sztem poén, de nem valami egyedi, viszont a befejezés igen, azt hittem valami bunyó is lesz vagy ilyesmi
   Hozzáfűzés


1 
3341. Halivud Estevez hozzáfűzése


Ha a bluebox 10-es nehézség, akkor a 3D (főként modellépítés) 100, igényesen 1000-es fokozatúnak látom. Főleg, hogy nem látok térben, síkon ábrázolt térben


3335. Szergej hozzáfűzése


gondolom én, hogy nehéz, sztem vegassal nem is nagyon lehet megoldani, ott csak konkrét színeket lehet áttetszővé tenni, azért az a kék háttér se mindenütt ugyanolyan, nem foglalkoztam még vele, biztos marha nehéz lehet, akár csak a 3d animálás


3332. RCS hozzáfűzése


Hát igen könnyebbnek tűnhet kívülről, de valójában baromi nehéz. Mert itt is látszik hogy egyáltalán nem sikerült élethűre szerkeszteni a háttereket, a szereplők megvilágítása sem passzol, holott biztos vagyok benne hogy így is rengeteg munka volt mögötte. Ez nagyon nehéz.


3331. Szergej hozzáfűzése


a bluebox eléggé megtudja könnyíteni(vagy nehezíteni) a filmezést, végül is elég egy fénykép a háttérbe, foglalkoznék vele én is ha értenék hozzá


1 


3324. MAKKADAM értékelése : 7 pont


Aranyos, nekem tetszik. Sajnos a blue-boxos effect még nem a legtökéletesebb, és ezért párszór elvonta a figyelmemet, de jó lett.
   Hozzáfűzés
3319. Halivud Estevez értékelése : 5 pont


Aranyos, kellemes, jópofa, kiszámítható.

Üres étterembelső helyett egy étterem külsőt mutattam volna, amolyan Dallaszosan, ahol először egy felhőkarcolót mutatnak, aztán egy irodát. (stúdióterem valójában)

   Hozzáfűzés


1 
3320. Halivud Estevez hozzáfűzése


Jaj, többet akartam adni.
Na mostmár mindegy.


1 


3312. Tolnai Zoltán értékelése : 5 pont


Nekem ez túl művészfilm. Értem én, hogy miről szól meg mivan de engem nem fogott meg. Nem nagyon lehet belekötni a látnivalóba semmi extra. Egy dolgot viszont máshogy csináltam volna: ha már Nő és Film akkor szőke, szőke, szőke, szőke. . . hiába szép a fekete haj is meg a Nő is nem ugyan azt adja vissza látványként szerintem. -ezért nyugodtan lehet bírálni! de nekem ez a véleményem.
   Hozzáfűzés


1 
3352. Arrin hozzáfűzése


Engem nem az zavar, hogy kiállsz a véleményed mellett, csak azt mondom, hogy lehet ezt kulturált keretek között is. Érvelni és nem fenyegetőzni szokás, meg leszólni a másikat. ) Szerintem maradjunk ennyiben.


3351. RCS hozzáfűzése


Igeeen igeeeen! Na jól van befejezem. Téged is elég könnyű volt felhúzni. De látod hogy más is mondja amit én, tehát mégiscsak van benne valami! Persze a szemlélet egyik napról a másikra biztos nem változik meg, de gyúrni lehet rá.


3350. Tolnai Zoltán hozzáfűzése


ez meg már provagyokálás. . .


3349. RCS hozzáfűzése


Szétkapsz Megfertőzöl a hibrid vírussal?


3347. Tolnai Zoltán hozzáfűzése


Bírálni azt amit írtam. . . és nem becsmérelni a kritikámat. Azért a kettő nem ugyan az. Figyelj nem én kezdtem, ezt az egészet és nem én artam, hogy butácska vélemény meg pórias szemléletmód-ez becsmérlés és nem bírálat. Amúgy meg. . . ennyit nem érdekel ha kitesztek az oldalról, de akkor is kiállok magam mellett. Persze őt nem kell figyelmeztetni. . . szóval Ennyi.


3346. Arrin hozzáfűzése


Ja igen és az kimaradt, hogy ha még egyszer meghallok valami olyasmit, ami arra hasonlít, hogy Ha én nem adtam rá okot ne becsmérelj mert szétkaplak. Húzzál innen, boldogíts mást a hülyeségeiddel!, kénytelen leszek indítványozni, hogy megváljunk tőled. ) Úgyhogy, kérlek, nyugi!


3345. Arrin hozzáfűzése


Ha felszínesen nézzük akkor persze, szőke nőt bele, semmi más nem számít csak lehessen bámulni. - Erről eszembe jutott a Jóbarátok egyik része, mikor Chandlernek el kell adnia egy guruló cipőt. . . Mellesleg olyat mondani, hogy különben sem érdekel hogy hogyan készült, csak a kész film, amit látok. . . hát szerintem sem idevaló felfogás, még akkor se lenne, ha a kettő nem kapcsolódna szorosan egymáshoz. Ezt még elfogadom, mivel ízlésekről nem vitatkozunk, de azért nem kell mindjárt személyeskedni, és rúgni-harapni. . . pláne, ha fel is ajánlod, hogy nyugodtan lehet bírálni. ) Én se értek egyet vele.


3344. Tolnai Zoltán hozzáfűzése


RCS engem nem bírsz érdekelni, leszel szives isten adta technikai tudásodat az arra kijelölt fórumtémához írni és nem az én hozzászólásomba szemetelni. Te osztod itt az észt, holott nem kérdezett senki és folyamatosan minősítesz. Ha én nem adtam rá okot ne becsmérelj mert szétkaplak. Húzzál innen, boldogíts mást a hülyeségeiddel!


3343. RCS hozzáfűzése


Ember, említettem egy szóval is hogy milyen kamerával készülhetett, hányan készítették? Miről beszélsz egyáltalán? Nézz már magadba. Mit bizonygatod itt a pórias szemléletmódod.


3342. Tolnai Zoltán hozzáfűzése


Menő! Ha leülök megnézni egy filmet nem az érdekel, hogy hányan készítették meg milyen kamerával meg milyen programokkal stb. Te próbálod játszani a mindenhez érteket és technika így meg úgy. Foglalkozzon az ilyennel az aki ehhez ért. Csak valakit azért becsmérelni, mert nem technikai oldalról közelíti meg a dolgot, hanem a néző szempontjából. Öreg te vagy felszínes és csőlátó. Ezért nem érdekel a véleményed, de magamért kiállok remélem most már érted miért reflektálok.


3340. RCS hozzáfűzése


Ha annyira nem érdekel a véleményem akkor minek reflektálsz rá? Egyébként, ha nem vetted volna észre ez itt egy amatőrfilmes oldal. Itt a legtöbb tagot az is érdekli, hogyan készült egy film, milyen technikai fogások vannak benne. Írhatsz bármit, a technikai megvalósítás minimum 50%-ban befolyásolja a legtöbb film élvezeti értékét és fontos kiértékelni, akárcsak a sztorit vagy a színészek teljesítményét vagy akármi mást. Ha felszinesen nézzük akkor persze, szőke nőt bele, semmi más nem számít csak lehessen bámulni. Ebben csupán az lenne a bibi hogy másra nem is lenne jó csak tárhelypocsékolásra.


3336. Tolnai Zoltán hozzáfűzése


RCS a hozzáfűzésedet nem veszem sértésnek. Sőt nem tartalak olyan embernek, akinek érdekelne a véleménye. Nem mindig technikai oldolról kell megközelíteni egy filmet. . . különben sem érdekel hogy hogyan készült, csak a kész film, amit látok.


3328. RCS hozzáfűzése


Hát ez elég butácska vélemény volt, meg kell hagyni.


3321. Halivud Estevez hozzáfűzése


TZoli: szőke, nagymellű.


1 
1