hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Amikor elszakad a lánc


Értékelj!

kép helye


Amikor elszakad a lánc
Készítette:  Nasty Nasty & Nice studio

Tartalom: Az élet azon pillanata, amit szeretnénk elkerülni, de van amikor mégis bekövetkezik ... és ha bekövetkezik, akkor is menni kell tovább. Xaft'08 díjazott. II. helyezés http://www.xaft.hu/

Műfaj: | Hossz: 5 | Pontátlag: 7.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3218. Csomesz értékelése : 9 pont


Hát amatőr filmek között is és egyébként is megállja a helyét sztem. Teljesen másra számítottam és engem nagyon meglepett, hogy tényleg elszakadt a lánc és nem csak átvitt értelemben. Szerintem igen érdekes volt mint drámai, egyálltalán nem nyomott meg vagy ilyesmi, de amellett hogy nekem bagatel dologról filmeztetek, nagyon pozitív dolog hogy mégis picit bele tudtam érezni, milyen lehet ha nem tudsz biciglizni, bezárul a világ, elfogynak a lehetőségek. Ó bár csak ez lenne a legnagyobb problémám, de minden esetre, szerintem kiemelkedő munka. Gratulálni tudok hozzá. Ja és jól választottatok zenét. Narrátor is elmegy, amatőr szinten elég jó, hallottunk itt már sokkal borzalmasabbat is.
   Hozzáfűzés


1 
3219. Csomesz hozzáfűzése


Volt itt az a film amikor a fekete ruhás srác fut a templomba és közben megy a narráció (amúgy teknikailag elég jó volt az a rövid film), na annál sokkal jobb volt a ti narrátorotok.


1 


3216. RCS értékelése : 6 pont


Érdekösss. A technikai kivitelezésben nem találok kivetnivalót, szinezés az nem rossz. Az éjszakai felvételek állatok. A sztorit, vagy a történések és a narrációban elmondottak súlyát egyáltalán nem érzem át. Nagyon bántja a fülem a ájdolni kifejezés. Borzasztóan magyartalanul, komolytalanul hangzik a komolynak szánt gondolatok közepette, kizökkenti még azt a hallgatót is aki szeretné komolyan venni. Szóismétlés ó jeee. . . Szóval lehetett volna helyette pl. a ekerni szavat használni. Érdekesen mondta a srác a szöveget, olyan tipikus gimis műszínészkedésnek hangzott, nem éreztem benne a kétségebeesést, az elkeseredettséget, olyna mintha nem arról az emberről beszélt volna akit épp a látunk a filmben. . . Összességében jó és értem mire akartatok kilyukadni, jó ötlet volt a témaválasztás, könnyen befogadható a fiatal korosztálynak, stb stb.
   Hozzáfűzés


1 
3217. RCS hozzáfűzése


Hmm. . tudjátok mi ütött volna nagyot a filmben? Ha a film felénél vagy vége felé villámcsapásszerűen kiderült volna hogy kórházban fekszik a srác valami komoly töréssel vagy hasonló. . . esetleg tolószék. . és onnantól a monológját élőben mondta volna, a kórházi ágyból vagy a tolószékből, stb. Na az odavert volna. Ettől még maradhatott volna a felébredős rész a végén, nagyobb fellélegzés lehetett volna a nézőnek. A fizikai sérülés ténye meghúzta volna a drámai ívet, egy pontba sűrítette volna a mondanivalót, jobban megütötte volna a nézőt. Na, csak ennyit akartam.


1 


3210. Bence értékelése : 7 pont


Nem rossz ez.
Azt szabad tudni, hogy milyen kamerával készült?
A színeket én élénkebbre állítottam volna, főleg a pusztás jeleneteknél lehetett volna ezzel játszani, hogy elszínezni az eget meg a földet, de ha szándékosan ilyen fakó a kép, akkor nem szóltam.
   Hozzáfűzés
3209. OSSYNI értékelése : 9 pont


Szép munka!
Elképesztö!
Fúúúú!!!
Nagyon jó!
Azt a mindenit!
Szuper!


Egy két negatívum:
-a vége gagyi.
-A szinkronhang lehetett volna kicsit szenvedélyesebb.
   Hozzáfűzés


1