hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Mpoint: Land Of Thee Sheep


Értékelj!

kép helye


Mpoint: Land Of Thee Sheep
Készítette:  Gerócs Balázs V-Film

Tartalom: A Nagykanizsai -MPoint- zenekar második videoklipje -Land Of The Sheep- címmel.

Műfaj: klip | Hossz: 5 | Pontátlag: 8.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3190. Nomax értékelése : 8 pont


üdv már én is csorgatom a nyálam, hogy egyszer én is videoklippet csináljak érdekes műfaj, amúgy a videó nagyon fasza, teljesen passzol a zenéhez. Grat csak így tovább ilyet vagy ennél jobbakat!
   Hozzáfűzés
3124. Darren Faust értékelése : 8 pont


Jóez!
Igen, itt az a baj, hogy akármennyire szeretné az ember, nem tudja figyelmen kívül hagyni a zenét, ami zavarhat az objektív értékelésnél. Nekem maga a szám em tetszik, viszont a zene közel áll a szívemhez, és kb. ilyen klip illik legtöbbhöz. Mindenesetre valami zenés-klippes fórumon lehet, hogy jobban járnátok a terjesztéssel! És itt most nem az itteneiket szólom le, csak a körülmények ott jobban adottak. Szép munka!
   Hozzáfűzés
3115. augusztus értékelése : 9 pont


Valaki szereti valaki nem: én nem szeretem, de nem úgy néztem, hogy nem szeretem hanem, hogy milyen jól csináltátok meg magát a klippet és nekem nagyon tetszett ha az edit-et vesszük.
További jó zenélést és karriert!
   Hozzáfűzés
3111. Csomesz értékelése : 9 pont


Huhh. Hááát. Nem is tom. Tudod a 15. másodperctől hang nélkül néztem, mert ezt az izét nem tartom zenének amit hallani lehetett. Nehéz dolgo ezt így értékelni, mert a klipp hangulata abszolút olyan volt mint a zene. Nézhetetlen. Lehet hogy mégis meglep hogy miért is adtam akkor még is 9 pontot, azért mert szerintem egy ilyen eznére ilyen klipp illik és aki szereti ezt a. . . zenét (?), az biztos ilyen klippet képzelne el hozzá. Egszóval ügyes profi munka, csak az én lelki világomnak ez sok. Akkor már inkább Zámbó és Bangó stereóba, ha választanom kellene.
   Hozzáfűzés


1 
3117. Csomesz hozzáfűzése


Kiváncsian várom, mert ez tényleg annyira rétegzene, hogy nehéz értékelni, de szerintem a maximumot kihoztad beőlőle. Várom a másikat is. Üdv


3114. Geroach hozzáfűzése


Csomesz!
Köszi az értékelésed!
Igazad van tényleg rétegzene, valaki szereti valaki nem!
Köszi mégegyszer a szavazást!

(Hamarosan felrakok egy másik klipet amit ismételten én csináltam az már nem ilyen hangvételű)


1 
1