hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Monster Camp


Értékelj!

kép helye
Galéria


Monster Camp
Készítette:  Makk Ádám Space Trax

Tartalom: Egy fiatalokból álló cserkész csapat meghívást kapott egy versenyre amit egy dzsungelben rendeznek meg! Csakhogy egy biokémiai baleset miatt, az a dzsungel a föld legnagyobb hüllőinek az otthona lett! Beleértve, a Tyranosaurus-rex-et is!

Műfaj: akció, kaland, triller, | Hossz: 31 | Pontátlag: 5.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3110. Csomesz értékelése : 3 pont


Szia. Szóval megnéztem a filmeteket és pár dolog szerintem javítandó. Elösször is ezt a storyt meg lehetett volna oldani max 15 percben de még 10 ben is. Az eleje tetszett láttam benne hogy vannak benne ötletes kamera állások, kreatívnak abszolút mondható, tényleg. Viszont nagy baj, hogy ugyan egy amatőr filmhez képest jók az animációk, de önmagában ettöl egy film még nem lesz jó. Szóval úgy értem, hogy pl próbáltátok a drámai hatást elérni az izgalmat fokozni vagy fentartani az érdeklődést, de rengeteg helyen agyon ütitek. Elsőnek már sajnos tudtam hogy ez lesz amikor a kissrácok egyike a verseny megnyerése után valamiért bele esik a bokorba a másik srác meg elszalad és vissza. Figyelj. Okés h kisgyerekekkel forgatsz, ez rendben van (talán, bár nehéz feladat), de ők nem tudnak eljátszani sok mindent, kivételek persze vannak. Sajnos a filmedet, amiben látszik hogy rengeteg munka lehetett, főleg a számítógép elött, de kevésbé a fogatókönyvírásnál, rendezésnél. Úgy érzem abba a hibába estél, hogy azt hitted hogy a filmet majd ekviszi az animáció. Csak tudod már 2008ban mindenki látott minden féle animációt, ez nem hat meg senkit. Nézd meg a HULK-ot, Spiderman-t, persze jók az animációk és látványosak, de ha csak ennyi lenne és nem lenne benne dráma, nem kedvelnéd meg pl a HULK-ot akkor a végén már a két szörny verekedésénél a konyhába lennél és fél szemmel a pizzát fél szemmel a küzdelmet néznéd. Bocs hogy ilyen hosszan irom, de szerintem benned sokkal több van ennél. Ne pazarold el a türelmedet és a fantáziádat.
Tudod én főleg fotózom, de az átlagostól az emeli ki az embert ha van ötlete, türelme és bátorsága megvalósítani. Mert sokszor az álltalad legjobbnak ítélt
műved lehet talán mások szerint a legroszabb, ezért ne csüggedj.
Tanácsaim ha elfogadod:
1. Ne gyerekekkel filmez, akkor inkább senki csak egyvalaki játszon benne, de az a baj, hogy a kissrácok ripacskodnak, és az nagyon idegesítő és gagyi hatást kelt végérvényesen!!!

2. Ha egy ilyen jellegű filmet csinálsz, folyamatosan, még ha egész halkan is, de mennie kell mindíg valami zenének, főleg sejtelmes, pulzusszámnövelő stb. . ez majdnem hogy alapszabály, persze eltérhetsz ettől, de csak is tudatosan.

3. Vedd föl a filmedet, vágd meg, majd válaszd ki azokat a jeleneteket amellyeknek nincs funkciójuk, hasznuk, értelmük, még akkor is ha úgy gondolod jól sikerült (persze ha eszméletlen jó lett benne lehet hagyni, csak a néző nem fogja érteni hogy minek raboltad feleslegesen az idejét), majd vág meg újra úgy, hogy a felére csökketsed a filmed méretét.

4. Olvass a forgatókönyv írásról, szekvenciákról, nagyon sokat fog segíteni, az alapján írd meg a storydat.

5. Ha az animációért írsz egy filmet, nagy valószínüséggel kudarc lesz, akkor ne filmet csinálj, hanem animációs kisfilmet, lehet vele oszit is nyerni .

Legvégül pedig, irtad hogy van még egy filmed. Ha lehet egy tanácsom azokat a dolgokat amiket írtam, és persze amin lehet még változtatni (VÁGÁS!!!!), kövesd el a filmeden és akár mind a kettő verzót felrakva méresd meg, hogy melyik a hatásosabb. Én szurkolok meked, bár ez pontban nem fog meglátszódni, sajnálom, úgy érzem lesz neked még legalább9 pontos filmed is. Üdv.
   Hozzáfűzés


1 
3119. MAKKADAM hozzáfűzése


Ami igaz, az igaz! Kicsit hosszúra sikerült! De azért azt hozzátenném, hogy ezt a filmet, én 14 éves koromba csináltam!


3112. MAKKADAM hozzáfűzése


Amúgy köszi az ötleteket! Elmondanám, hogy ezt a filmet egy éve fejeztem be! Azóta már teljesen kijózanultam filmes téren! A következő rövid filmemben majdnem mind felhasználtam amit mondtál! Állandó sejtelmes zene az egész film alatt, izgalmas, pörgős vágás! Már el is küldtem nekik, csak még nem jelentették be! De a youtube címe ez ha érdekel: http://www. youtube. com/watch?v=Ms9GF_c8lk8
És köszi!


1 


3097. Geroach értékelése : 8 pont


helló!

Nekem tetszik és lenne egy kérdésem.
Milyen progival csináltátok az animációt ?
   Hozzáfűzés


1 
3103. Geroach hozzáfűzése


Hát jah ez igaz, tényleg a nagy stúdiók azt használják
nem csak a King Kong -ot hanem szinte az összes cg -t a mayával csinálják

( A wow az max)


3102. MAKKADAM hozzáfűzése


Én azért használom a mayát, mert azt minden stúdióban használják! A Pixar alap programja, a 2005-ös King Kong-ot azzal csinálták stb. . Én ezért szeretem! Amúgy most próbálok egy új filmet felrakni ide de még nem jelenítették meg!


3101. Geroach hozzáfűzése


Na látom te is sok oldalú vagy
(maya?, az nekem nem tetszik én a 3ds max-et szeretem használni)3098. MAKKADAM hozzáfűzése


Helló! Köszi a szavazatot!
Az animációt Autodesk Mayával csináltam, majd Adobe Premier pro-val, és After Effects-el vágtam össze, egy képpé!


1 


3092. Tolnai Zoltán értékelése : 4 pont


Nekem egyáltalán nem tetszett. . . pedig én szeretem a jurassic park filmeket, meg a dínókat is. Két vágás között eltellik fél meg 1 perc. . . és az animációt leszámítva nagyon unalmas. A zene sem illik egy ilyen jellegű filmhez és még sorolhatnám.
   Hozzáfűzés


1 
3094. Darren Faust hozzáfűzése


Meg lehet azt oldani egyetlen kamerával is, hogy ne legyen unalmas. . . én is csak eggyel dolgzok, és mégis. . . (huhh ez nagyon önfényezős volt pfuj). A véleményekből meg csak tanulni lehet, jobb esetben .


3093. MAKKADAM hozzáfűzése


Azért köszönöm hogy megnézted! Tulajdonképpen ezért is raktam fel ide, hogy véleményeket kapjak, ezért fel kellett készülnöm a legrosszabbakra is! A vágás azért volt kicsit unalmas, mert mindössze egy kamerával forgattam!


1 


3088. augusztus értékelése : 8 pont


Helló!
A trailer annyira nem tetszett!
A film az tetszett! Láttam, hogy sokat dologoztatok az animációkon amit én nagyon értékelek!
Asszem ez az első filmetek és ez jó első filmnek. Az egyik bajom a Shapy hülyézése folyomatosan. Ha pedig azt akarjátok, hogy legyen több hülyézés akkor azt úgy próbálják a színészek modnai ahogyan azt az életben szoktuk ordítnai a másiknak.
TETSZETT!
   Hozzáfűzés


1 
3091. MAKKADAM hozzáfűzése


Helló mindenki! A film most már ugyan ott van, ahol a trailer!


3089. Darren Faust hozzáfűzése


Hol találtad meg a filmet?


1 
1