hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Half-Life Opposing Force


Értékelj!

kép helye


Half-Life Opposing Force
Készítette:  Rendezte:Horváth Zsolt Producer:Lőrincz István Malyibrothers

Tartalom: A heteken belül elérhető a half-life széria ujabb része a Half-Life:Az igazság Pillanata folytatása a Half-Life Opposing force Újabb Trailere.

Műfaj: Akció | Hossz: 2:52 | Pontátlag: 6.00 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3233. Halivud Estevez értékelése : 5 pont


Érdekes. Én is látok némi fejlődést, mintha el kezdtetek volna kicsit jobban látni.

Egyelőre még túlságosan uralja a filmet a gázálarcos alak (seperd). Talán a játék hatása ez az egyszálúság, és hogy mindig ő van a középpontban.
   Hozzáfűzés
3043. fuggojatszma értékelése : 8 pont


Igazából egy trailerből sohasem szabad túl sok következtetést levonni, de úgy összességében tetszett. Az effektek, és a zene bejött, és az előzetesek alapján a történet lesz igazán nagyszerű. A minőség elfogadható, bár nem a legjobb, és talán változatosabb helyszínek lehetnének. Ettől függetlenül szívesen megnézem a teljes filmet, és szerintem akik tudják a Half-life sorozat történetét, azoknak szerintem mindenképpen tetszeni fog! Meglátjuk. .
   Hozzáfűzés
3039. Szergej értékelése : 5 pont


fejlődtetek az igazság pillanata óta. . lelkesedés az van, látom. . . de nekem nehoyg megint az egész film egy mezőn játszódjon, mert hülyét kapok
a jelmezek egész jók, majd meglátjuk mi lesz belőle
   Hozzáfűzés


1 
3042. Solid Snake hozzáfűzése


Köszönjük Szergej a Kommentet Hát az igazság az mivel a half-life univerzumban a kietlen kihalt erdős mezős részeken játszódik a legtöbb rész előre elmondom az őszintén lesznek benne ilyen részek ismét természetesen. De lesznek a faluban játszódó részek is szóval megpróbáltunk a változatos helyszínre törekedni. Ebben a filmben amúgy ne várjon senki sok akciót inkább a történetet helyeztük előtérbe. Vagyishogy shephard akit kiragadott g-man az igazság pillanata végén térből és időből és mikor g-man ismét feladatot ad neki shephard vajon elvégzi e ezt a feladatot vagy feláldozza az életét hogy egy másik ember élhessen.


1 
1