hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Vak Bizalom (1.része)

Értékelj!

kép helye


Vak Bizalom (1.része)
Készítette:  Bernáth Gábor & Simon Péter

Tartalom: Az ember Istenkeresése. Hit és hitetlenség. Vak bizalom egy ismeretlen megfoghatatlan felsőbb erő, Isten/ek, valami iránt. Vallásoktól függetlenül.

Műfaj: Kísérleti- Művészfilm | Hossz: 14 | Pontátlag: 3.80 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3022. Halivud Estevez értékelése : 4 pont


Hát ez nem az az annyira rossz, hogy már jó kategória.
Kamera próba, semmi több.
Túl sok fantázia nem kellett hozzá.
4 versike, néhány mélabús kép-zene. . .
. . . devnull.
   Hozzáfűzés


1 
3028. Abyss hozzáfűzése


Köszi az értékelést!


3023. Halivud Estevez hozzáfűzése


Vakon szoktam bízni a filmekben, amikor engedélyezem őket.


1 


3018. balu0620 értékelése : 6 pont


Nekem kicsit azt az érzetet adja mikor én egy analóg kamerával amatőr szinten készítek művészfilmet. . . na de mért fekete fehér? jó lett volna szinesben is. . . .
milyen vallást szimbolizál? én református vagyok csak azé kérdem. . .
   Hozzáfűzés


1 
3031. Halivud Estevez hozzáfűzése


Nem annyira a vallásos témával van baj, inkább a fantázia hiánya, vagy lehet, hogy van fantázia, de az nem jön át a filmre, mert túlságosan belül játszódik.

Mi itt errefelé inkább történetben, semmint versekben gondolkozunk.

Én is keresem az utamat, néha azt hiszem, hogy megvan, néha kétségek merülnek fel. Aztán végül minden úgyis el lesz rendezve és úgy lesz jó, ahogy alakul. Vagy nem.


3027. Abyss hozzáfűzése


Köszi az értékelést! Azért fekete-fehér mivel így könnyebb egy borongosabb hangulat világot előteremteni. S nekünk pont ez kellett. . Semilyen vallást nem szimbolizál. Ez maga az Út keresést porbáltuk megalkotni. Vallástól függetlenül készítettük ezt az alkotást.
S azért templom, mert Európára a kereszténység a jellemző és így lehet legjobban szemléltetni véleményem szerint a vallást itthon.
A templom különben is jelképként került a filmbe, a templom szimbólum, minden népnél más, a természet is lehet valaki számára egy templom. A stációképek pedig Jézus életének ismeretében az ahhoz kapcsolódó, szintén európa közpuntú, a vallásos embereknek szánt, lelki válságot, és testi gyötrelmet hivatott megmutatni.


1 


3004. Tolnai Zoltán értékelése : 6 pont


Hello! Nagyon kísérleti dolognak tűnik ez. . . nekem legjobban az nem tetszett, hogy nagyon hosszúra sikeredett az idézem: -ha egy ember 14 percig sétál és magában beszél- tehét ez. Főleg, hogy egy kisérleti dologról van szó, egyenesen nézőgyilkos. De a képi világ az nekem tetszett, hogy valami pozitívumot is mondjak (nem a képminőség, hanem amit mutat a kamera). Meglehetne ezt próbálni valami történetbe ültetni, aminek van eleje, meg közepe és vége. Úgy gondolom ez a vallásos dolog is kiaknázatlan még, akárhány filmet, vagy műsort látunk ebben a témában. Meglepően magas ponztszámot fogok adni, mert nem szokványfilmet látunk, nem közönségkedvencet látunk, de mégis megcsináltátok és dolgoztatok vele (azért valjuk meg nem egy összecsapott dologról van szó!)-és én ezt értékelem!
   Hozzáfűzés


1 
3026. Abyss hozzáfűzése


Köszi az értékelést! Szintén mint lejjebb igazad van hogy kicsit hoszú lett. . .


1 


2995. Darren Faust értékelése : 1 pont


Hát. . . alapból elzárkózok a vallásoktól. Nem vagyok sátánista, nikább pogánynak tekintem magam. Innentől fogva számomra bonyolult, hosszú, unalmas és legfőképpen érthetetlen az a 14 perces belső monológban előadott maszlag - mert ez maszlag, semmi más. Egy vallásos embernek nyilván többet mond, de egy átlag néző számára értékelhetetlen, ha egy ember 14 percig sétál és magában beszél. Egyszerűen semmi értéket nem véltem felfedezni benne, ráadásul túl hosszú és unalmas.
   Hozzáfűzés


1 
3025. Abyss hozzáfűzése


Köszi az értékelést!Igazad van abban, hogy kicsit hosszúra sikeredett. Így utólag belátom. .


1 


2993. augusztus értékelése : 2 pont


Erre inkább nem írok be semmit
   Hozzáfűzés


1 
3024. Abyss hozzáfűzése


Kösz az értékelést!


1 
1