hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Zuhanás a semmibe

Értékelj!


Galéria


Zuhanás a semmibe
Készítette:  Molnár Gergely TotalPlan, Polifilm

Tartalom: Egy magányos férfi áll a szakadék előtt. Ugrani készül. A véletlen folytán azonban egy másik férfi is arra vetődik, és beszédbe elegyednek. Vajon használnak-e az észérvek, vagy marad a zuhanás? / Vizsgafilm

Műfaj: dráma | Hossz: 8 | Pontátlag: 5.13 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3011. Halivud Estevez értékelése : 4 pont


Gáz ez az erőltetett, színpadias párbeszéd.
Szereplők vigyázban állva beszélgetnek.
A fickóról egyáltalán nem látszik, hogy le akar ugarani.

A végén azt hittem már, legalább a rendőrök kavarnak valamit. De az ő jelenlétük is végül jelentéktelenségbe fulladt.

devnull.
   Hozzáfűzés
3010. augusztus értékelése : 7 pont


Nem volt olyan film ami megmaradna bennem. A film hosszú volt! A kamera állások nem tetszettek annyira pl: amikor a szürke kabátos főszereplő lemegy a film eljeén a lépcsőn azt több szem szögből lehetett volna fölvenni, mert így mozgalmasabb lett volna! Az utómunkán dologozhattatok volna, de most nem azt mondom, hogy kevest hanem, hogy sokkal többet. A cím felvillanhatott volna vagy valamilyen odaillő áttünést tehettetek volna oda, mert az nem tetszett, hogy megy az a zene 12 vagy 10 másodpercig aztán csak úgy megjelenik. Miután eltűnt a fekete háttér a cím után és elindult a film mehettek vol oldalt a szereplők.
   Hozzáfűzés
3009. Tschoby értékelése : 4 pont


Nem rossz az ötlet, de vannak hibái. Ok, h amatőr filmről beszélünk, de mégis, vannak dolgok, amik miatt ez nagyon látszik is. A film eleje pl nekem egy mtv-s híranyagra emlékeztetett. Felejtsük el a variót a filmekben. Totál nem való bele. . . (itt a szoborról való nyitásra gondolok) A színészi játékot nem kritizálom, mert amatőr szinészekkel ugysem lehet sokkal jobbat csinálni Volt egy pár plánolási hiba is benne, és amit már emlitettek is, a zene fel és lekeverése. Ne vedd rossz néven a negatív kritikát, csak próbálom objektíven megfogalmazni azokat a hibákat, amiket máskor igyekezni kell elkerülni.
De amúgy összességében nem rossz a dolog, jó a helyszín, de tényleg van még mit csiszolni ezen. Gondolom, ha mégegszer le kéne forgatnod, te is sok mindent máshogy csinálnál már. Nem? Csak igy tovább, lesznek még itt jó filmek is)
   Hozzáfűzés
2895. HatiDani értékelése : 6 pont


Nekem bejött, lehet picit kellett volna még gyúrni, de átjött a dolog így is. Tetszettek a karkterek a 2 tuskó rendőr a legjobb. Picit olyan mintha spontán alakult volna ki a forgatás és ezért vannak hibái a filmnek de előttem már említették ezeket, kezdetnek nem rossz!
   Hozzáfűzés
2886. Kobold értékelése : 2 pont


Ez még nekem is kevés.
Néhány kelléket, jelmezt felvonultattok azért.

Az Ufovadászok ugrottak be.
   Hozzáfűzés
2884. Lala31 értékelése : 6 pont


Ahhoz képest, hogy egy öngyilkosság szélén álló férfit mutat be a film, én nem éreztem a feszültséget. Talán, ha a főszereplő nem csak a tájban gyönyörködik, hanem mondjuk úgy kell visszarángatni a korlátról. . . A rendőröket meg nem értettem, főleg, hogy olyan beszólással indítanak. Miért kellettek?
A megmentő srác nekem is tetszett, elég jól játszott.
   Hozzáfűzés
2872. Darren Faust ( Krankheit INC. ) értékelése : 7 pont


Nos!

Nekem tetszett a kisfilm, bár nem nyújtott/mutatott semmi maradandót. A helyszín kiválasztása dícséretes, a pufók srác jó karakter, a fa**kalap rendőr reális. Ami leginkább zavart, az a zenék vágása. Sok helyen túl gyorsan, hirtelen jön be, majd ugyanígy úszik el - semmi folytonosság, hanem hirtelen KATT vége. A legzavaróbb ilyen eset a film végén történik, szerintem ott szép lassan be kellett volna úsztatni, miközben a rendőrök kötekednek. Apropó, jó lett volna, hanarendőr beszól a dohányzásra/az eltaposott csikkre, az még reálisabb lett volna. Összeségében tehát jó kisfilm, de a Sajtóvadászatot tényleg nem közelítí meg.

UI: Ki a rák lehetett a youtube-on az a bizonyos third party?
   Hozzáfűzés
2870. Andor értékelése : 5 pont


Ez pontszam nelkuli.
A videotok nem lejatszhato:
This video is no longer available due to a copyright claim by a third party.
   Hozzáfűzés


1 
2874. Halivud Estevez hozzáfűzése


Ja az jó, kizuztam, azt hittem csak türelmetlenkedés van


2873. Echte hozzáfűzése


Mármint a két hozzászólást Andoréra és a hozzáfűzésemre értettem! Illetve ezzel együtt már három! Köszi!


2871. Echte hozzáfűzése


Este, a youtube-on már valóban nincs ott a film, ám újra bejelentettem a filmet egy másik linkkel, (http://www. daazo. com/film/b468d974-d570-102b-80ef-000e2e531ae0/) egy daazo-sal! Kicserélnéd a linkjét és törölnéd ezt a két hozzászólást? Köszi szépen előre is!


1 
1