hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Jaszkari


Értékelj!

kép helye


Jaszkari
Készítette:  Blende Studio

Tartalom: Misi minden vágya, hogy „üzletemberként” felkapaszkodjon a társadalmi ranglétra csúcsára. Vajon a legjobb eszközöket választja célja eléréséhez, egyáltalán elérhető, és ha igen milyen áron?

Műfaj: Rövid film | Hossz: 17 | Pontátlag: 8.13 | Ennyi értékelésből: 15


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


3008. augusztus értékelése : 9 pont


Bocsessz, hogy nem értékeltem csak írtam egyfojtában a forgatókönyveimet, de megnéztem viszont már nem akartam rá írni semmit, de most írok:
Nagyon jó a film. A beállítások jók voltak. A szövegek tetszettek és a zene is illet hozzá. Hamar befejeztétek a filmet szerintem. Remélem lesz 2. rész!
   Hozzáfűzés
2989. dwzoli értékelése : 8 pont


Ügyes!
   Hozzáfűzés
2940. Linchpin értékelése : 8 pont


Ahoy!

Kiemelkedő a film az itteni mezőnyből, legalábbis amit edig láttam belőle (egész délután filmeket néztem). Csak gratulálni tudok hozzá. A főhőst látva/hallva beugrott egy/két TV-s/utcai jelenet, illetve egy-két ezzel foglalkozó filmecske, de ezt nem lehet felróni lopásnak, hogy stílusos legyek. Sajnos ez a helyzet ma. . .

Nekem ez egy erős 8-as.
   Hozzáfűzés
2917. Csomesz értékelése : 7 pont


Amatőr filmnek szuper, de szerintem is néhol elhúztátok és sok az üresjárt. PL a telefonfülkés jelenetnél miután kidobta a csaja, utánna kicsit az az érzésem volt, hogy csak a zene miatt lett ilyen hosszú a jelenet. Amúgy érdekes volt és lekötött, sajna tényleg szánalmas ez az embertípus, sajna nekem is volt ilyen osztálytársam egyből ő ugrott be (3házam a Rózsadombon pfff mint az ő szavai), 7 pont
   Hozzáfűzés
2885. Lala31 értékelése : 10 pont


Bár én egy kicsit elfogult vagyok, de nekem nagyon bejön a Jaszkari. A technikai kivitelezés és a főszereplő miatt is. A film vége meg pont így tetszik, hogy nyitva van hagyva.
   Hozzáfűzés
2867. OSSYNI értékelése : 7 pont


Nos bár halivud napon mondtátok, hogy xl2-vel készült a film, én néha látok rá utalást, hogy ex-3 is volt benne, lehet, hogy nincs én úgy láttam hogy van. . .
Kicsit szétbontanám a filmet elemeire.
A szinek nagyon el lettek találva nagyon jól tükrözik a nyári hangulatot, az esti fények is nagyon tetszettek
Viszont a mélységélesség játék kifejezetten zavart, azaz annak hiánya.
A vágás kicsit lomha lett és sok a kitartott jelenet, igaz ez stílus kérdése, de ez csak rontott a jaszkari srác színészi játékán
. A zenék illenek a filmhez jól el lett találva.
Ami viszont nagyon tetszett a párbeszéd a régi baráttal, annak mondnivalója. Az, hogy aki cigány az miért kell úgy is viselkednie, tehát ez egyfajta tipusviselkedés ezt nagyon eltaláltátok gratula!
   Hozzáfűzés


1 
2869. OSSYNI hozzáfűzése


Csak voltak a 1cmos-os kamerára jellemzö képi effektek ezért gondoltam azt. . .

http://ossyni. extra. hu/jas. jpg


2868. aprilliasky hozzáfűzése


Pedig tényleg csak Xl2 volt használva!XD Nézd meg a képeket a forgatásról. Remélem nem kell sokáig várni az első filmünkre az Ex3-mal, és akkor kiderül majd, hogy mennyire nagy a különbség a két kamera között.


1 


2866. Halivud Estevez értékelése : 8 pont


Igazából azzal nincs baj, hogy nem folytatódott, kb sejtjük, hogy nem sok jó történik a sráccal.

Jól be lett mutatva a srác élete.

Nem mondhatjuk, hogy csavaros lett volna a történet, éppen hogy pontosan tudjuk, sejtjük, hallotunk róla. A lényege a filmnek, hogy szépen festette meg ezt a kvázi ismert figurát, jól körvonalazva, érthetően.

Egyedül talán a régi haverral való beszélgetés tűnt túl soknak, meg talán, de csak talán túl sokat sétált csak úgy. . . de az időérzékem olykor felborul, tehát ezügyben másokat is kérdezzetek meg, illetve próbáljátok ki, hogy működik-e kevesebbel.

Amikor még csak az elejét láttam, azon gondolkoztam, hogy vajon Kusturicához, vagy Győzikéhez hasonlitsam a jelenséget. De a teljes filmet nézve arra jutottam, hogy egyik összevetés sem lenne helyénvaló. Ez egy önálló képződmény, nem próbáltak senkit utánozni.
   Hozzáfűzés
2846. Pákozdi Attila értékelése : 8 pont


Már vagy egy hete néztem meg filmeteket, de sok minden, főként technikai dolog fogott meg.
Elsőként kell gratuláljak ahhoz a jelenethez mikor a főszereplő ábrándozva követi álmai autóját ahogy kikanyarodik a sarkon az útra. Szép steadycam-es felvétel.
Aztán a mások pont jár azért az éjszakai felvételért aminek szerintem elég jók fényei. Bár ez inkább talán a kamera érdeme.
Aztán a harmadik pont jár azért mert egyöntetű színei voltak. Tehát nem nagyon volt eltérés színtelítettségben a különböző snittek között. Jó telt színeket láttam mindig.

A történet végén én is hiányoltam azt a fajta csavart amitől azt mondanám, hogy a fenébe kár, hogy vége. Nyilván ez részben a forgatókönyv részben pedig a színészi játék hiányának köszönhető. De amatőr szinten haveri körrel a háttérben ez is elfogadható.
Néhol a hanggal talán problémák voltak, mintha messzi lett volna a hang forrásától a mikrofon.

A technika 5, a többi 3, így összességében 8 pont.
A folytatáshoz sok sikert kívánok.
   Hozzáfűzés
2793. frank értékelése : 6 pont


A szövegek szerencsére valamennyire működnek, de sokszor túl sokáig van húzva és néhol meg bizony ciki (pl. a srác aki kvázi azt mondja neki
e csináld, mi lett veled). Dramaturgia pedig nincs. Ha lett volna az elején legalább annyi, hogy kölcsönkér, akkor az utolsó jelenet jobban jött volna ki, így csak egymás mellé rakott, de nem összefüggő jelenet-sor, nem érezni, hogy egyre nagyobb sz. rba kerül, mivel csak dumál róla ezzel-azzal, de nem mutatkozik meg a történet szintjén. Ha ezt megoldjátok, nálatok megvan az esély, hogy egyszer tényleg összehoztok egy jó kis dolgot. Tetszett az utolsó pár snitt.
   Hozzáfűzés


1 
2813. aprilliasky hozzáfűzése


köszönjük frank!Igen a film hibáit elég jól látod!) de majd legközelebb. . .


1 


2791. Tolnai Zoltán értékelése : 9 pont


Grat srácok! Nem igazán tudnék mibe belekötni, amatőrfilmnek majdnem tökéletes!
   Hozzáfűzés
2786. kritika értékelése : 7 pont


Nos! Igen, igen! Tudnak ezek a fiuk, ha akarnak. Gratulálok! A képi világa határozottan magával ragadó. Mi több, kimondottan látványos a kamerakezelés, ezért külön köszönet.
   Hozzáfűzés
2780. Red Monkey (ex GestaMuhely) értékelése : 8 pont


na 2x megnéztem. Ha lenne werk film is valahol akkor 9. Így csak :-)
   Hozzáfűzés
2774. Szergej értékelése : 8 pont


na csak kész lett

nagyon szép a minőség, és a kamerázás is, stedy plusz daru is volt ha jól láttam

jó szövegek vannak benne, de azt hittem többről fog szólni a film, kb olyan lett, mint a tréler, elnézegettem volna még, lehetne folyatatása
   Hozzáfűzés


1 
2788. Szergej hozzáfűzése


majd jövő nyáron leforgatjátok


2787. aprilliasky hozzáfűzése


Így van lesz második rész, de az már valószínűleg nagy játékfilm volna. Ez egy kisebb bemelegítő volt egy hosszabb dologhoz. Valószínűleg onnan lesz folytatva ahol abba hagytuk. . .
Csak még sokat kell tanulnunk addig. Most nem mernénk bele vágni, mert az ötlet már meg van, csak nem tudnánk úgy kivitelezni, ahogy el lett képzelve, így meg nincs értelme elkezdeni. Szerintem minimum 2 év mire lesz folytatása a Jaszkarinak.


2785. Szergej hozzáfűzése


jobban is nézett ki azt aláírom, jó kis film, csak hosszabbra számítottam, vagy tán lesz második rész?


nekem anygon bejönnek az ilyen gengszteres filmek, a készülő új filmem is ilyen lesz egyébként, csak rengeteg lövöldözéssel párosítva


2784. aprilliasky hozzáfűzése


Köszi szépen. A rendszámmal kapcsolatban teljesen igazad van. Két oka volt hogy leszedtük: 1. Jobban nézett ki úgy, 2. a hátsót nem tudtuk leszedni. Recsegett meg minden baja volt ezért nem erőltettük.


2783. Szergej hozzáfűzése


ja és minek vettétek le a bömösről az első rendszámot, ha a másik meg simán látszik?

meg amúgy is minek kell azt levenni? szabálysrétést nem követtek el amivel visszamenőleg gyanusíthatnak, én sose szoktam kitakarni az enyém (meg amúgy is felismerik a kocsim)

majd azt mondjátok a szaruknak, hogy elakarjátok adni neki a bömöst, és tesztelte, hoyg mekkora a csomagtartó


2781. Szergej hozzáfűzése


egyébként nagyon jó filmeket gyárt ez a blende studio, de nekem az ogli dzsí a kedvencem

állatok


1 


2773. Andor értékelése : 10 pont


A szép képekért mindenképp 10-es. Gratulálok!
   Hozzáfűzés
2771. Vilinho értékelése : 9 pont


Rohadt jó lett, nekem nagyon tetszik, !!!
   Hozzáfűzés


1