hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Életvonal


Értékelj!

kép helye


Életvonal
Készítette:  Kardos Milán, Bánhidi Dóra, Mudra László LosBandos

Tartalom: A döntéseink kihatnak egész életünkre. Mindig van választásunk -hogy melyik úton indulunk el. De a választásunk előtt minden vonal nyitott és bejárható...

Műfaj: experimental | Hossz: 8 | Pontátlag: 5.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


2827. Franky27 értékelése : 2 pont


Az alap elgondolás egész jó, ám nagyon sántikál. Egy kis történetvezetést, és elbeszélést kell még gyakorolni, mind a forgatókönyvírónak, mind a kamerásnak, - operatőrt nem írok ide, mert az biztos nem.
A kép nagyon remeg, ami talán nem lenne akkora baj, ha nem szakítaná meg egy-egy állványról felvett jelenet. Ez bontja elég erősen az egységet. Vagy ez, vagy az ha nincs Stady.
Színvilágról nem tudunk beszélni, mert a fehéregyensúly fogalmát sem ismeritek sajnos, ez látszott az irodás jelentnél:
Elvileg mikor az asztalon ül, és a másik képen a gép előtt, az ugyanakkor van. A felvételen mégis látszik, hogy nem, mert nincs fehéregyensúly. Ha beállítjátok, nem lett volna ekkora kontraszt, ami marhára zavaró. . .

A zene sose halkult, csak elvágták, vagy nagyon hirtelen halkult. Szintén zavaró, ezzel inkább drámai hatást szoktak behozni.
Vágás sajnos az nem nagyon volt, hiába indult el valahogy a film, akkora összevisszaság lett, hogy az már fájt.
A rendező nem tud történetet vezetni, kb 2 perc után teljesen érthetetlen lesz minden, és mindenki.
A kameramant tényleg dobjátok ki vagy nézzen meg pár filmet, hogy kell képet komponálni, mert egy részeén hibás volt a képkompzició, a másik felén meg kísérletet tesz arra, hogy jó legyen.
Jó alap elgondolás, ám megvalósítás, nagyon gyerekcipőben jár. . .
   Hozzáfűzés
2806. Tolnai Zoltán értékelése : 7 pont


Valóban nem szokványos megközelítés a történet mondanivalójához, de azért nincs egészen letisztulva ezért van az hogy sokan nem fogják ezt a filmet megérteni, elsőre nekem sem sikerült, de valóban nézhető a film és ez a lényeg. Grat!
   Hozzáfűzés
2750. kritika értékelése : 5 pont


Az újszerű ötletet és a megvalósításban fellelhető jó képivilágot díjazom. De sajna sem a szereplő játéka, sem a kameramozgások sem a vágások nem nyerték meg a tetszésemet. Ennek ellenére gratulálok. Nézhető volt a film. Sok sikert a következő filmedhez. Remélem ott is hasonlóan meglepő ötlettel állsz majd elő.
   Hozzáfűzés
2749. Darren Faust ( Krankheit INC. ) értékelése : 8 pont


Valamiért én ezt nagyon nem értem, de ettől eltekintve nagyon tetszik! A vágási techinka egészen egyedi, bár nyilván találkozhattunk vele máshol - nagyon bejövős, legalábbis számomra. Ami nagyon nem tetszik, az a zenék hirtelen félbemaradása/vágása. Egy fade-lés sokkal jobban hat ilyen szituációkban szerintem. Tehát összeségében minőségi munka, de a mondanivalót még mindig nem sikerült megfejtenem.
   Hozzáfűzés


1