hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Showreel


Értékelj!
Showreel
Készítette:  Vector/SDP Systron Digital Pictures

Tartalom: Összefoglaló az elmúlt 20 év borzalmaiból. On-line stream: http://systron.film.hu/movies/online/showreel.flv

Műfaj: showreel, demo | Hossz: 2 | Pontátlag: 7.86 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


4088. Szergej értékelése : 9 pont


jól nyomjátok sztem
   Hozzáfűzés
1822. LA értékelése : 6 pont


Mint showreel nem tetszik. Hasonló showreelje van az Arena filmnek is, de az mégis stílusosabb, és trendibb. De persze lehet az is koncepció, hogy a trend ellenébe menjen valaki. Ugyanakkro el kell mondanom, hogy amit tudtok 3D terén, az eszméletlen. És beszarás. Némelyik amcsi sci-fi TV-sorozat elbújhatna szégyenében, ha látná, mit hozott össze egy magyar amatőr csapat a semmiből. Szebbet és jobbat. (lásd pl:: Babylon 5)
   Hozzáfűzés


1 
3061. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Ha majd a birkanyájhoz szeretnénk tartozni, akkor majd rágyúrunk a trendiségre. Szeretném hinni, hogy amit művelünk, azt nem két AE filterrel lehet reprodukálni és sosem lesz 12 SDP showreel egy tucat.
Attól, hogy megmutatom, milyen pöpecül isszuk a sört Jorgeeval és Crainel két REC gomb között, vagy, hogy mekkora kamerával a kezemben vigyorgok 2 derítóvászon és egy minidaru árnyékában, nem lesz demonstrálva semmi lényeges. . . . bár lehet, hogy ez is trendi, szóval ki tudja. Na nem mintha ettől holnaptól visszafelé forogna a föld, csak gondoltam beszólok szarul.


1 


1648. kritika értékelése : 10 pont


Szentimentalizmusal is vádolhatnak akkor, mikor azt mondom, hogy az élet értelme annyi, hogy nyomot hagyjunk magunk után. Azt gondolom az SME sikerrel folytatja eme küldetést. Ez az összeállítás is jól példázza, lehet nagyot alkotni ha valakinek, vagy valakiknek meg van az elhivatottsága. Ajánlom mindenkinek, hogy ebben a kis összeállításban szereplő filmeket, ha módjában áll, tekintse meg, hisz sokat tanulhat belőle. És, ami a legfontosabb még szórakoztatóak is.
   Hozzáfűzés
1603. Buttlers értékelése : 10 pont


És akkor "amatőr" filmesek, mi? Egyértelműen 10 pont, nincs rajta kifogásolható, csak ez szerintem nem illik bele a "letölthető filmek" témába egy kis 2 perces összeállítás. Lehet, hogy Esteveznek külön kéne venni a filmeket, és a videókat
   Hozzáfűzés
1600. -=Vector/SDP=- értékelése : 5 pont


Tökéletesen egyetértek. Sokkal több "parasztvakító" és varázslatos dolgot lehetett volna beletenni. Lehetett volna más formában és más stílusban. Lehetett volna "trendibb". Azonban én úgy gondolom, hogy mi nem vagyunk SX. Összeteszem a két kezem és ezért hálát adok a jó istennek.

zene: Kraftwerk - Music non stop ('83)
   Hozzáfűzés


1 
1612. Mekibácsi hozzáfűzése


Nekem az a véleményem, hogy az Utolsó Túsz werkfilmje egy tökéletes showreel.
Ez a videó pedig lett, amilyen lett, sztem szép meg látványos, lehet hogy nem túl érdekfeszítő de egyszer simán végig lehet nézni.


1604. Zolee hozzáfűzése


Nem, nem hasonlítgatni akartalak az SX-hez, mivel egész más stílust képviseltek, hiba is volt megemlíteni. Csupán azt akaram érzékeltetni, hogy ez alapján nem jön le a valódi munkásságotok, pedig igazából ez lenne egy showreel lényege. Ha ezt láttam volna tőletek először nem biztos hogy felmegyek az oldalatokra és végignézem az életműveteket. Még szerencse hogy az UT-vel volt először kapcsolatom és utána megtettem a fent említett körutat Na de ez csak az én egyéni véleményem, lehet én vagyok csak hozzászokva a "parasztvakításhoz", ami egyébként érthető is. . .


1602. Halivud Estevez hozzáfűzése


És még szerény is


1601. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Elfelejtettem megköszönni a sok-sok dícséretet és méltatást! Köszönjük szépen!. . . bár én nem érzem, hogy jogos lenne és nem érzem indokoltnak. Semmi olyan egyedi dolgot nem tudunk felmutatni, amit bárki meg ne tudna csinálni.


1 


1599. Zolee értékelése : 5 pont


Ismervén a SDP munkásságát, ez a showreel keveset mutat és azt sem a legjobb formában. Már a zene is egy korai 90-es évek beli, ötödrangú tv-csatorna képujság aláfestőjét idézi. Számomra ez rányomta a béjjegét a filmre. Annyi fantasztikus dolgot csináltatok, az amatőrfilmesek közt magasan az élvonalban vagytok, ez nem hozzátok illő showreel. Példaként az SX showreel-jét említeném. Pörgős, ügyes, fiatalos. Az pl sokkal többet sejtet, mint amit valóban elkövettek a fiúk. Hozzátok is valami hasonló illene. A munkásságotok 12es, de ez mint showreel csak 5. Sorry.
   Hozzáfűzés
1595. Halivud Estevez értékelése : 10 pont


Pazar!
   Hozzáfűzés


1