hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Idegen testek


Értékelj!

kép helye


Idegen testek
Készítette:  The WHY?! Co.

Tartalom: A férfi és a barátnője, egy szokásosan üres reggelen. Egy vallomás, majd ezután menekülés a magányba. Azonban kiderül, hogy sehol sem lehetünk teljesen egyedül... Az első DV minőségben felvett anyagból készített filmünk.

Műfaj: dráma, "psy-phi" | Hossz: 7 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


1303. kritika értékelése : 6 pont


Tetszett a film!
Lehet, hogy azért nem mernek véleményt irni mások sem, nehogy utána két oldalon keresztül csak velük kapcsolatban személyeskedjenek azok, akik nem birják a kritikát!
   Hozzáfűzés


1 
1304. kritika hozzáfűzése


Mármint a fórumon


1 


1255. Halivud Estevez értékelése : 7 pont


Az ébresztőóra, és a hosszú kávéfőzés megijesztett, tána viszonylag nézhető. A nő/feleség vallomása és az arra reakció. . . nemtudom, lehet, hogy így zajlana a valóságban? Valahogy hirtelen, a semmiből és túl gyorsan. Bár ha jobban belegondolok, ez lehet hihető. Lehet, hogy ilyenkor könyinyelni nem tud az ember, de egy közeli a srác arcáról jót tett volna.

A kés a végén abszolút megölte a filmet. Nem kellett volna. Ha simán megöleli a nő, mondjuk szeretettel, szerelemmel, vagy szétkarmolja a mellkasát meg a nyakát, és attól hal meg a srác, az művészibb lett volna, a kés viszont egyszerűen gagyi.
   Hozzáfűzés


1 
1302. Halivud Estevez hozzáfűzése


Ahhoz képest, hogy a főoldalon van nem sokan értékelték Nem baj, ez azt jelenti, hogy a látogatóinknak önálló akaratuk van.


1 
1