sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Idegen testek


Értékelj!

kép helye


Idegen testek
Készítette:  The WHY?! Co.

Tartalom: A férfi és a barátnője, egy szokásosan üres reggelen. Egy vallomás, majd ezután menekülés a magányba. Azonban kiderül, hogy sehol sem lehetünk teljesen egyedül... Az első DV minőségben felvett anyagból készített filmünk.

Műfaj: dráma, "psy-phi" | Hossz: 7 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


1303. kritika értékelése : 6 pont


Tetszett a film!
Lehet, hogy azért nem mernek véleményt irni mások sem, nehogy utána két oldalon keresztül csak velük kapcsolatban személyeskedjenek azok, akik nem birják a kritikát!
   Hozzáfűzés


1 
1304. kritika hozzáfűzése


Mármint a fórumon


1 


1255. Halivud Estevez értékelése : 7 pont


Az ébresztőóra, és a hosszú kávéfőzés megijesztett, tána viszonylag nézhető. A nő/feleség vallomása és az arra reakció. . . nemtudom, lehet, hogy így zajlana a valóságban? Valahogy hirtelen, a semmiből és túl gyorsan. Bár ha jobban belegondolok, ez lehet hihető. Lehet, hogy ilyenkor könyinyelni nem tud az ember, de egy közeli a srác arcáról jót tett volna.

A kés a végén abszolút megölte a filmet. Nem kellett volna. Ha simán megöleli a nő, mondjuk szeretettel, szerelemmel, vagy szétkarmolja a mellkasát meg a nyakát, és attól hal meg a srác, az művészibb lett volna, a kés viszont egyszerűen gagyi.
   Hozzáfűzés


1 
1302. Halivud Estevez hozzáfűzése


Ahhoz képest, hogy a főoldalon van nem sokan értékelték Nem baj, ez azt jelenti, hogy a látogatóinknak önálló akaratuk van.


1 
1