hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Deadline


Értékelj!

kép helye


Deadline
Készítette:  Twisted Pictures

Tartalom: Egy vírus, melyet szúnyogok terjesztenek, hamarosan megfertőzik az emberiséget, és mindenki élőhalottá változik. A vírus elől nincs menekvés... (*a film angol felirattal nézhető)

Műfaj: horror | Hossz: 23 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


1246. HatiDani értékelése : 5 pont


Még be is jönne ha valami emberi nyelven beszélnének benne. A film amúgy nézhető, már-már jó, de ez a félork nyelv amivel a szereplők kommunikálnak (asszem holland vaggy mi?) na az gáz a felirat sem segít már rajta! Sajnos én annyira bunkó tapló vagyok hogy emiatt végigröhögtem! Pedig amúgy az látszódik is hogy nem viccesnek szántátok! Talán ha már ez ilyen nemzetközi akkor érdemesebb lett volna egy kevésbbé nevetségesen hangzó félork vagy gnóm nyelven mondjuk angolul felvenni vagy utószinkronizálni! Na jó eddig a fikázás, most jöjjön a dícséret. A színészi játék ugyan nem profi de hihető, operatőrileg erős közepes, csakúgy mint a vágás. Szóval összeségében tetszett, de nem fogom a haverjaimnak ajánlgatni!
   Hozzáfűzés
1180. Buttlers értékelése : 9 pont


Majdhogynem megközelíti a tökéletest Igaz, nem technikailag (régebben készülhetett - analóg kamerával), hanem előkészületeiben. Egy nagyon profi amatőr stábbal állunk szemben, akik időt és pénzt nem sajnálva megteremtették ezt a filmet. Hollywoodi maszkmesterek se tudnának jobb maszkokat létrehozni, és végre nem tizenévesek játszották a munkábajáró felnőttek szerepét. ezt a holland filmet én találtam a neten, és raktam fel ide, tudom, hogy magyarfilmekkel foglalkozik a honlap, de ezt egyszer mindenkinek meg kell néznie Először csak azért érdekelt, mert a Studio-X is csinált egy deadline-t, meg hát ők szoktak is Hollandiában forgatni (pl. E2), lehet hogy innen jött a címadási ihlet. . vagy csak véletlen egybeesés ))
   Hozzáfűzés


1