hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Re-Ciclus


Értékelj!

kép helye


Re-Ciclus
Készítette:  Oldman és Barátai Zárt ajtó

Tartalom: Egy monitor szemszögéből követhetjük végig a meghibásodása, és az újra használat közötti időt. Első saját filmem, a UPC-AXN filmfesztiválra csináltuk.

Műfaj: Klip, technoart | Hossz: 3:42 | Pontátlag: 5.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


1186. nbotond értékelése : 6 pont


Mondtad, h nézzem meg. Megnéztem. És nekem bejött. Az ötlet mindenképp dicsérendő, jó húzás vt, el kell ismerni. Ami kevésbé vt "tetszetős", az a zene; néhol nagyon idegesítő vt, néhol elment. Kellemtelen vt még a folyamatos elsötétítés, meg az, h talán egy kicsit túl hosszúra nyúlt, a monitor cipelés és a tisztogatás viszont nagyon jó lett és a különféle "felhasználási módok" is ötltetesek és változatosak vtak. Egyszóval: tetszetős; csak így tovább!
   Hozzáfűzés
1064. kritika értékelése : 7 pont


Szerintem kellemes kis filmecske. Bár sokat nyomott a latban, hogy tudtam miről is szól, mert amúgy halvány lila gőzöm sem lett volna róla hogy mi is történik. Amikor a kishölgy törölgeti a képernyőt és tisztul le a kép, az kimondottan jó poén volt. Száz szónak is egy a vége, jól összerakott kis anyag. Ahogy bölcs tanító mesterem is mondta volt, "ide ilyen kell, máshova meg másmilyen"
Ui: Sértődés ne essék, ez nálam az a filmkategória, amiből ha 30-50 db-t sikerül egy filmbe aplikálni, máris megszülethetik egy egész estés mozi.
   Hozzáfűzés


1 
1110. Oldman hozzáfűzése


Köszönöm, hogy szakítottál időt a megtekintésre, és az elemzést is nagyon jónéven veszem. A 7 pont szerintem kicsit sok, de csak örülni tudok, ha tetszett. A film ívére tényleg nagyon vigyázni akartam, hogy egységes maradjon a sztori. Utólag már én is látom, hogy nem sikerült az érthetőségét maximálisan hozni, elsőre szinte senki "nem vágta" hogy miről is van szó. . . . . ez az én hibám. . . . . még nagyon sokat kell forgatnom, és (még) a dramaturgia sem az erősségem.


1066. Halivud Estevez hozzáfűzése


Kritika! Köszönöm, ezt a szép, példás elemzést és indoklást!


1065. kritika hozzáfűzése


Épp most olvasom Estevez szigorú kérését, hogy indokoljuk a pontszámot.
Nos. Jellemző az eddig álltalam megnézett filmekre, hogy folyton megtörik a cselekményt, amitől a néző kizökken az álomból. Itt ez nem volt tapasztalható. Tiszta világos vonalvezetés. Talán furcsa lehet, hogy egy szintre emeltem az árnyékom nyomában című filmel, ami mellesleg nagyon tetszett. Sajna ott voltak pillanatok, amikor fel kellett ébrednem. Jelen filmnél a kamera mozgások élesség, mind rendben voltak. A vágás pontos és a tényekre szorítkozik. A hang végre egyenletes, nem kell állandóan a potival játszani, mert vagy túl han gos, vagy túl halk. A szinészi játék, meglepően életszerű. Ritka egy jelenség amatőr filmeseknél, de itt ez végre megvalósult.
Köszönettel, kritika


1 


1018. RCS értékelése : 4 pont


Na meg is néztem. Érdekes volt. Kövezzetek meg de valahogy jobbra számítottam, már a tartalom alapján is. Az elképzelés az pedig jó. Kicsit több hangsúlyt fektettem volna a zenére, az elég bénára sikeredett. Tiszta "fruity+vanguard első próbálkozásaim" érzés fogott el amikor felcsendültek sorban.
   Hozzáfűzés


1 
1021. Oldman hozzáfűzése


Köszönöm, hogy szakítottál rá időt!
A zenére igazábol nagyon kevés időt adtam a srácnak aki csinálta, a jövőben már a forgatások alatt készítjük az "egységeseb" zenét is!


1 


1009. HatiDani értékelése : 4 pont


Nem roszz!
   Hozzáfűzés
1008. Halivud Estevez értékelése : 6 pont


Én sem tudom mi ez pontosan, de egész jó.
Mármint van egyfajta hangulata és érdekes a monitor szemszöge.
   Hozzáfűzés


1 
1015. Oldman hozzáfűzése


A Technoart elnevezés nagyon tetszik, köszönöm, hogy megnéztétek. (értékeltétek)
Tiszában vagyok a film hibáival, (fényelés hiánya, pontosabb vágás, fade-in-uot-ok pontatlanságai. . . . ) tanulni szeretnék ezekböl. Ha valaki jobb minőségben szeretné látni: (kb 60 Mega. )
http://nagyistvan. extra. hu/re-ciclus. avi


1 
1