sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

YODA tanítványai


Értékelj!

kép helye


YODA tanítványai
Készítette:  Falcon Pictures

Tartalom: Az ERŐ-megmaradás: Az ERŐ semmilyen folyamatban nem semmisülhet meg. A semmiből nem keletkezhet, csak az egyik formájából másik ERŐ-formává alakulhat át. YODA mester iménti tanai hatják át az Univerzum legnagyobb harcosait. A mai napon azonban mégsem az ERŐ dönt. Bár remény mindig van. -mondta az örökzöldfülű menő Manó.

Műfaj: | Hossz: 5 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


882. Thomas J. Redfield értékelése : 7 pont


Na. látom ide még nem értékelt senki. Az elején kicsit féltem, hogy komolyan veszitek magatokat, de aztán. . . Vicces nagyon. A harc részei jól fel lettek véve és meg lettek csinálva, csak kicsit változatosabbá is lehetett volna. (bár nem tudom, mennyire volt ez így szándékos) A vége meg fájt. Nagyon fájt.
   Hozzáfűzés


1