hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Szandai balhé I.


Értékelj!

kép helye


Szandai balhé I.
Készítette:  Falcon Pictures

Tartalom: Wong, a kietlen PUSZTA ezidáig egyetlen ura ráébred, hogy még nem képes szembeszállni legnagyobb ellenfelével, a könyörtelen Maoval. Hamarosan Fu mester tanítványa lesz, hogy elsajátítsa a győzelemhez szükséges elméleti kung-fu stílust. Ám ezalatt Mao egy csavargó megverésével fejleszti technikáját. Wong célja az életben maradás. SZANDAI BALHÉ II. - UJJ CSAPÁS Wong még ki sem heverte a legutóbbi küzdelemben szerzett sebeit, de Teng Leng, a csavargóként megismert idegen máris egy új technika elsajátítására ösztönzi. A tanítványát fokozatosan elvesztő Fu mester baljós árnyak közeledtét érezve óvatosságra inti a fiút. Ám Wong mégsem bízik a bölcs, tisztán látó szavakban. A mester látomásai beigazolódnak: A rettegett Mao visszatért. A cél már sokkal több, mint az életben maradás... SZANDAI BALHÉ III. - RÉSZLEGES KARATEMESTER Wong, abban a hitben, hogy legyőzte Mao-t, már csaknem két éve rója a kietlen PUSZTA végtelenjét. Azonban a rettegett kung-fu harcos ismét az útjába áll. Hősünk hamar ráébred, hogy még mindig nem képes szembeszállni legnagyobb ellenfelével. Az egykori tanítvány Fu Lee és Teng Leng mesterek még épülőfélben lévő Sólyom Iskolájában erősíti tovább szellemét és technikáját. Ám ezalatt Mao egy idegen mester vezetésével a karate elsajátítására készül, hogy ezzel megtévesztve ősi ellenségét végleg átvehesse az uralmat a vidék felett. Wong célja a PUSZTA megszokott rendjének helyreállítása lesz, mely elérése érdekében egy régi, titokzatos stílus tanulásába kezd. A trilógia befejező része így talán végső megoldást eredményez az ERŐ egyensúlyában.

Műfaj: kung-fu vígjáték | Hossz: 16 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


4802. +LUIGI+ értékelése : 7 pont


Nekem a hármas nagyon, nagyon tetszett, viszont az 1. rész eléggé gyenge volt. . . Csak kicsit alssúak a verekedések, de nekem tetszett Így tovább!
7 pont
   Hozzáfűzés
616. Halivud Estevez értékelése : 7 pont


Ügyes, hehe Én mondjuk 3-mad ilyen hosszúra csináltam volna. Néhány jelmez jót tett volna. A srácok izmosak (szálkásan), ez jó. Pozitívum, hogy a jeleneteket nem csak egy-egy beállításból vettétek fel. Azonban én raktam volna bele több közelit a küzdelmeknél. Sok jópofa ötlet, például technikaegyesítés; macskatechnika: 9 élet; elméleti kung-fu: ez nagyon jó Egyik-másik srácnak egész jó orgánuma van, meg jól artikulált. Trélerhangversenyre javaslom.

Tehát: több közeli a harcoknál, élethűbb és szebb kungfut (bár már nyomon vagytok), több jelmezt, harmadolást, jobb kamerát vagy annak jobb kezelését (kevesebb autómatikát?) javaslom. Esetleg eseménydúsabb, sűrűbb sztorit és akkor nem kell harmadolni.

További jó filmezést!
   Hozzáfűzés


1 
1188. Halivud Estevez hozzáfűzése


Most láttam halivud napon a 3. részt!
Rettentő a fejlődés a korábbiakhoz képest.

Teljesen jól hozták, és parodizálták a tipikus kung-fu filmek kötelező elemeit, a kicsit szemétkedő mesterekkel. És így a Szandai balhé harmadik részére összeérett a csapat, látszik a munka a koreográfián. Persze a végére kicsit sok lett a csihi puhi, de a koreográfia kidolgozottsága lenyűgözött, látszik, hogy dolgoztak vele.


626. Halivud Estevez hozzáfűzése


Most jöttem akciófilmes oktatásról. Ezt a véleményt azelőtt írtam.


1 
1