hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Zenemeghallgatás


Értékelj!

kép helye


Zenemeghallgatás
Készítette: 

Tartalom: Egy hírtelen jött ötletbõl fakadó film, amelyben a stábtagok szerepelnek. Egy zenemeghallgatásról szól, ahhol a két zsûritag meglehetõsen furcsa, a zenészek meg néhol vissza-, vagy elõremaradottak. A filmben lévõ esetleges hibák (pl a készletekre, jelmezekre vonatkozóak, rendezési "bakik") nem a véletlen mûvei: a humor és kisérletezgetés érdekében tartalmazza azokat a film.

Műfaj: Rövidfilm, vígjáték | Hossz: 6 | Pontátlag: 6.83 | Ennyi értékelésből: 12


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


758. Smut - Schizophrenic Pictures értékelése : 4 pont


Hát bazzzeg! Itt mindent filmnek lehet nevezni?! Ezegy ilyen egyszer megnézhető baromkodós izé. De nem film. Nagyon ravaszak a készítők; "filmben lévő esetleges hibák (pl a készletekre, jelmezekre vonatkozóak, rendezési "bakik") nem a véletlen művei: a humor és kisérletezgetés érdekében tartalmazza azokat a film. " Lehet h én is ilyet írtam volna be hogy ne kelljen magyrázkodni. Yeah!
   Hozzáfűzés


1 
799. Quantum hozzáfűzése


Ez is egy vélemény!
Amúgy az nem magyarázkodós szöveg, az a szín tiszta valóság! Hogy lehetne a valóságban ekkora hibát véteni, mint a szemüveges?
Nem tetszett, okés! A humorérzék személyiség függő, kinek ez, kinek az vicces.
Köszi az őszinteséget!


797. Arrin hozzáfűzése


Hát te nagyon hülye vagy!


777. Halivud Estevez hozzáfűzése


Nagy az arcotok, mutathatnátok valamit.


1 


621. Buttlers értékelése : 6 pont


Kissé vontatatott, tipikus 2-3 szereplős egyhelységes valami. Ami persze nem baj, mert az ilyenből is lehet jó filmet kihozni, de sajnos a poénok se voltak erősek. 3 éve mi is csináltunk egy ilyen megaszar paródiát, az is hasonló színvonalú volt, de azt inkább nem raktam fel a halivudra. Az amatőrfilmeseknél mindenki túlzenéli a fimeket: és itt lett volna egy elhetőség, ahol pont ez a cél, de nem éltetek vele nagyon. Azaz igazi "show" feeling meg egyáltalán nem jött át, mivel csak egy nappaliban forgatattok. Háát. . . furcsa az embrek ízlése, hogy pl. a "lopott halál"-t lehúzzák, a zenemeghallgatást meg istenítik.
   Hozzáfűzés


1 
627. Halivud Estevez hozzáfűzése


A Lopott halált magasabb mércével mérték


1 


560. mzxspace (Füleki Pictures) értékelése : 7 pont


Üdv mindenkinek.
Zenehallgatás: Szerintünk ez a film meglehetősen jó volt. Meglehetősen. Hirtelen az "első következő" zenészről chewbacca jutott eszünkbe. Jutott. A nyomatékosító ember nagyon faszán játszotta a szerepét, persze a többi is. Persze. A poénok PL: süketnek mutogatnak, játszanak, alszanak. . stb. eredetiek Eredetiek. Jókat nevettünk. Nevettünk. Az egyetlen aminek nem nagyon láttuk értelmét az a háttérben bicikliző lány volt. Bicikliző. DE szerintünk ti is csak úgy "semmi értelmességnek" tettétek bele. (persze vicces volt. ) A film 10 es skálán 6. 5 pont. Nem a rendezéssel, operatőri munkával, szerepléssel, technikával volt gond, csak hát nagyon annyira nem mondott semmit. DE a "Játszótársak" című filmetek az remek volt. Remek. ÜDV: Füleki Pictures
   Hozzáfűzés
479. soloio értékelése : 6 pont


Vicces, télleg. Kísérletezős, de vicces. :-)
   Hozzáfűzés
410. Arrin értékelése : 8 pont


Nekem az egész olyannak tűnt, mintha egy életkép, vagy pillanatkép lenne, és mint ilyen nem is hiányzott a "szájbarágós lerakós" vége. Egyszer benézünk, aztán utána kilép, mintha visszavonulnánk ebédelni. És nekem ezért tetszett az elején és a végén az a bizonyos Vegas effekt, amit Uncle Meki is írt, mert megadja a keretét az egésznek, de talán a hatás kedvéért célszerű lett volna ugyanazokkal kilépni, mint amivel nyitottunk(csak pl. fordított sorrendben). Mindenesetre ez szerintem jól sült el így. A hangok nagyon egyben voltak, a zene csak akkor zavart, mikor az "első következő" befészkeli magát a "színpadra", de azon kívül, maga a zene stílusa és hangulata nagyon jót tett a filmnek. Az utószinkron is nagyon szép, alig lehet észrevenni néhol egy kis "mellébeszélést". Az olyanok, mint a szemüveg vándorlása nagyon jó ötlet, de tény, hogy kicsit bizonytalan. . . tán hangsúlyosabb lett volna, ha nem csak a két-három különböző beállításban adott viselését keveri össze a vágó, hanem a vágásoknál ugyanazon beállításban is többször cserélődik. Vagy felhívod rá a végén a figyelmet (pl az "elsődleges zsűri" elcsodálkozik elveszi a másiktól a szemüveget. . . ) Hozzáteszem sokak számára azért sejthető, hogy az is direkt dolog, mert ennyire vak, ilyen sokáig nehezen lehet az operatőr, hogy nem veszi észre, hogy valami nem úgy van, mint volt. Persze nehéz rögtönzéseknél ilyenekre is figyelni. A "Kezdje mán!. . . Miért nem kezdi mán!?" résznél jókat vidultam, meg az olyanokon, mint Béla, kinek bécsi tanára Joseph (Haydn). . . A színészi játék is jó volt, de azért látszik, hogy néhány jelenetet csak a vágás mentett meg, mert a vége jól el lett röhögve. . . De még azt mondom, hogy ez is a film javára vált, hiszen egy ilyennél elengedhetetlen a jó hangulat. A biciklis leányzó meg tényleg az a karakter, akibe bele lehet szeretni, olyan édesen mosolyog a háttérben a sok "következőn". . . Jót tett, hogy valaki azért jót röhög az egészen, míg a zsűri igyekszik fapofával játszani. Neki jól állt, hogy elröhögi, bár biztos nem ez volt a szerepe. . . Az volna az igazi, ha most fogná magát a rendező úr, és azokból az elemekből, amik jónak bizonyultak készítene egy rendes forgatókönyvet, képileg megtervezve, rendesen megkomponálva újraforgatná az egészet, mert akkor sokkal nagyobb hatásfokot lehetne elérni. Mindazok ellenére, hogy tényleg nem lehet nagy általánosságokban magasztalni a filmet, kellemes volt, és fogyasztásra alkalmas. Nem terheli az agyat, nem késztet önértelmezésekre, csak feltölt egy kis hangulattal egy pohár martini mellett. Koktélfilm. . . olyan, mint a háttérzene, amitől jól érzed magad a kocsmában. Egyszerűen jópofa és kész. Azért remélem, hogy a továbbiakban sikerül bevasalni a forgatókönyves verziókat is. A sok előkészület és vasfegyelem hasznosabb tud lenni, ha jó kezekben van. Nameg persze, ha eljut az ember a forgatásig. . . Mindegy, ha legközelebb is félbemarad egy forgatás, akkor én az ilyenekkel is bőven beérem cserébe!
   Hozzáfűzés
408. Mekibácsi értékelése : 8 pont


Jujj, most mit is írjak? Hát az elején a Sphereman olyan aranyosan hujjogat, azon muszáj volt nevetni. Hangtechnikailag nagyon rendben volt, jó volt az utószinkron, jó volt bevilágítás, én mondjuk azokat a Vegas effeketeket - az elején meg a végén - mellőztem volna.
A legnagyobb az, amikor Quantum megdobja a süketet papírgalacsinnal. DD
Jajjj igen, most jut eszembe: tök érdekes, hogy minden versenyzőnek más a lépészaja. A süket olyan mintha mocsárban cuppogna.
Jól érződött a "Megasztár" fíling; télleg a valós életben is ez van: A versenyző elénekel tök átlagosan egy számot, a zsűri meg el van ájulva, ontják a különböző szakkifejezéseket, meg hogy mennyire "nagyon átjött" stb.
Szóval poén volt, és így 7, 5 pontot adnék rá. Ilyenkor össze szoktam hasonlítani régebbi filmértékeléseimet és az alapján döntök, hogy felfele vagy lefele kerekítsek.
[. . . ]
Jólvan, legyen 8 pont, mert van azért mondanivalója is. D
   Hozzáfűzés
405. Zed értékelése : 8 pont


tök jó hülyéskedés
látom nagyon ráértetek ) a végén amikor ott a plüssállatokkal összevissza alszotok ott muszály volt felkacagnom
amint látom, ez a szemüveg van akinek nem tetszik, de van akinek igen, pl nekem igenis bejön egy érthetetlen, megmagyarázhatatlan, de poén ötlet, ami egyedibbé teszi a beszélgetést, vagy nyomatékosítja ? ) PP
hehe grat
   Hozzáfűzés
403. Stigi értékelése : 8 pont


Nekem ez a csattanó, meg a történet hiánya ellenére tetszett. Mégpedig nagyon!
   Hozzáfűzés
398. roccia értékelése : 8 pont


Tetszett a film! Teknikailag tényleg a helyén van. Tetszett a díszlet, nem tudom hogy direkt voltak e bent azok az alufóliás dolgok a háttérbe, de jó poén volt.
Nekem az a kedvenc részem, amikor a háttérben elneveti magát a bicikliző lány, azon akkorát nevettem, jó volt tényleg. Egy negatívum, hogy a szemüveg egyszer itt egyszer ott Csak vicc Vágom Egyébként talán én is a végére vártam még valami tető pontot, de lehet hogy rosszul érzem. Grat!
   Hozzáfűzés
395. OSSYNI értékelése : 7 pont


Jók a poénok de miért nincs vége?

A szemüveg, pedig óriási hiba a filmben, rendkívül zavaró!
   Hozzáfűzés
389. batman11 értékelése : 5 pont


a végére számítottam egy csattanóra, ahelyett - lehet, hogy én velem van a baj de fogalmam sincs, hogy mi lett a vége mi volt a film csattanója!?
   Hozzáfűzés
386. Halivud ööö Estevez értékelése : 7 pont


Technikailag helyén van.
Jó a biciklista a háttérben, mármint jót tesz a képnek, mozgalmassá teszi az amúgy halotti dolgot.

Úgy hogy, most már történetre éhesen várom a következő filmeteket
   Hozzáfűzés


1