hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A rendszer


Értékelj!

kép helye


A rendszer
Készítette: 

Tartalom: Trebor mester ki akarja iktatni a sithek rendszerét. De Sweep megakadályozza.

Műfaj: | Hossz: 4 | Pontátlag: 4.33 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


349. Arrin értékelése : 8 pont


Az előző véleményhez tegyük hozzá, hogy állítólag hét éve filmeznek, szóval a dolog megengedett, de azért az az összehasonlítás nekem sántít. Hogy őszinte legyek inkább nézek szenvedve 5 percet mint 35-öt. Nemigaz, ez amolyan fordított arányosság. De ez a film nem volt olyan szörnyű. Nekem az én kezdeti "műveimet" juttatta eszembe. Sőt ahhoz képest ez igen jó. Fiatalok, nem megállni itt, sok munkát és szenvedést kívánok! Nézhető volt, ami már elég nagy szó szerintem. Egyenes arányosságban vizsgált anyaggal ellensúlyozva az előző értékelést:
   Hozzáfűzés
348. Yankee értékelése : 1 pont


hát nemazért de a mi filmünk a JvsS 2 is 4 pontott kapott Arrintól +a teamjétől. . . az ehez képest Hollywoodi superprodukció. bár nemsok ember értékelte. gondolom a nagy mérete miatt. ezt a "filmet" pedig értékelni se tudom mert 1 amatőr film 10 percnél kezdődik. . . szóval ez kevés nagyon kevés.
   Hozzáfűzés
347. batman11 értékelése : 5 pont


Én a Star Wars-on nőttem fel így én az eredeti SW-ot szeretem. . .

jók ezek a fanfilmek csak szerintem több értelme van olyan dologba ölni az időt és az energiát aminek értelme is van. . . ez mind szép és jó meg el lehet vele bohóckodni meg az ismerősöknek mutogatni, hogy milyen fasza dolog, de ha esetleg nem csak hobbiból akarjátok csinálni (mármint akartok filmezni) - ha igen akkor csak így tovább mert tényleg jó és ügyes és persze ez csak jobb és jobb lesz még idővel - akkor azért érdemes nem már meglévő amerikai filmek folytatását vagy adaptációját megcsinálni mert azoknak még a közelébe sem tudtok érni és nem azért mert bénák vagytok hanem azért mert ott az elvárások teljesen mások. . . ha egy "egyedi" saját filmet csinál valaki és abba fekteti az energiáját esetleg a pénzét akkor azt lehet akár pályáztatni vagy nagyobb közönségnek bemutatni esetleg szponzorokat vagy akár producert találni rá és nagyobb elismerést vívhattok ki magatoknak. . . nálatok természetesen más a helyzet mint esetleg nálunk vagy a velünk egykorúakkal, hiszen gyerekek vagytok még, de már ha ilyen korban alkottok "maradandót" vagy "egyedit" mégnagyobb az elismerés. . .

Ez szóljon minden FAN filmesnek!

jó, mert gyerekek csinálták és egész ügyesek a trükkök. . . meg dícséretet biztos kaptok bőven))

rossz, mert fanfilm, rossz az operatőri munka, a világítás meg egy csomó minden de lesz még jobb is mert szerintem ezt ők ti is látjátok. . . ha ezt akarjátok csinálni továbbra is akkor tanuljatok egy kis 3D-t mert az új SW-nak ez az alapja, karakteranimációt sem árt tudni stb. . . jelmezek elengedhetetlenek egy ilyen filmnél de ez kritikus dolog, ha nem olyan mint az eredeti - lehet az profi is de ha más mint amit már megszoktunk az eredetiben akkor az már "szar". . .

nagyjából ennyi

   Hozzáfűzés
344. Szergej (Tárkány Pictures) értékelése : 2 pont


fogalmam sincs, hogy miért töltöttem le, mert ugyanis utálom a star warst. . .
pozitívum: talán a lézerkart, meg az áram, de a is szaggatott. . .
negatívum: rossz képminőség, néhol nem hallani a szöveget, nincs valami nagy beleélés sem. . . meg ahogy eltaszítja magától. . .

egy szoba, 2 gyerek . . . ja meg valami forgatókönyv is volt. . .

midegy, nem tetszik. . . . sorry
   Hozzáfűzés
343. mzxspace (Füleki Pictures) értékelése : 5 pont


Hát sok ilyet láttunk már. Ez sem fogott meg annyira, de a fénykard és az áram effekt az jó volt, tetszett. Negatívumként felsorolható: A vágás, jelmez, helyszín, operatőri munka. 5 pont.
   Hozzáfűzés
341. Halivud ööö Estevez értékelése : 5 pont


Hihi
Jópofa. Mondjuk 4 percből 2 a bevezető felirat és a stáblista. Jaj, most akkor még pontozni is kell. . . Bíztatásul 5, de legközelebb azért összetettebb sztorit kérünk, és nem csak írásban! Biztos tudtok, ez a visszaszámlálós ötlet pl jó volt. Az effektek ügyeskék. Mellesleg, az ilyen starwarzos felvezetőszövegeket nem szoktam elolvasni, én személyszerint.
   Hozzáfűzés


1