hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Fallout:The Movie


Értékelj!

kép helye


Fallout:The Movie
Készítette: 

Tartalom: Játék alapján készült film.

Műfaj: Akció | Hossz: 32:19 | Pontátlag: 7.33 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


806. Liquid Snake értékelése : 10 pont


Nagyon remek film volt szerintem. Kiváló koreografálással. És tőrténettel. Köszönjük Mályibrothers
   Hozzáfűzés
340. mzxspace (Füleki Pictures) értékelése : 7 pont


Nekünk nagyon tetszett. A rendezés jó volt, a szereplés is korosztályhoz illően megfelelő (nem példálózunk senkivel). A történet szerintünk egyedi, mert játékot most így nem emlékszünk, hogy amatőr dolgozott volna fel. Amin még javítani kéne az az operatőri munka, meg a technika. De az operatőri munkához visszatérve, mondok egy olyan részt a filmben ami hát. . Jobb lett volna ha: Van két ember a sátorban és ott a kamerás odarántja ahhoz az emberhez a kamerát aki éppen beszél aztán ugyanezt még 3szor 4szer. Na ezt lehet, hogy inkább képváltással kellett volna megoldani. Nekünk csak ez az egy kivetni való volt benne. ez szerintünk 7 pont.
   Hozzáfűzés
338. Halivud ööö Estevez értékelése : 5 pont


No, kezdetnek jó.

De azért mondok néhány dolgot:
Túl sok a felesleg. Sokat mentek a semmiben, a zöldben, dehát ezek a lehetőségek.
A történet a fordulataival jó, nem tudom, hogy a játékból vettétek vagy saját de jó. Csak kicsit lassú, de ez az előadásmódból adódik.
Jelmez: ahol van (a két gonosz) ott jó, a többinál nagyon hiányzik. A szájjal imitált ütéshang. . . hogyismondjam. . . túlzás
A verekedés egész jó. A beszéd, a főhősé főleg szenvtelen, kifejezéstelen. Mintha olvasná. Ajánlom az utóhangosítással való kísérletezést is. A két gonosz jobban játszanak mint a főhős, jobban is néznek ki (relative). Jó lesz ez, de egy kicsivel jobban dolgozzátok ki a dolgokat. Gyakoroljatok, tanuljatok! Hajrá!
Nem tudom mit adjak. Kaptok egy 5-öst bíztatásul.
   Hozzáfűzés


1