hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Anna

Értékelj!Bejelentette: Danny Archer

Anna
Készítette:  Domán Dániel, Franyó Krisztina

Tartalom: Anna egy fiatal, magyar lány. Az élete mindennapinak tűnhet, de ő viszont máshogy érzékeli. Érzékeny lelke miatt elsőre egy szende kislányt látunk, ő viszont nagyon jól tudja, hogy belül nem ez. Kora ellenére, élete útján szerzett tapasztalatai megerősítették abban, hogy nem a megfelelő generációban nőtt fel és korán se biztos, hogy kortársai a legjobb környezet lenne számára. Humora szarkasztikus, viselkedése se ártatlan, szavai csípősen őszinték. Ő így szereti magát, de mégis a mai kor kétségek közé kergeti. Nem látja a jövőjét, nem látja az utat tisztán, amin járnia kéne. Egyetlen dolog foglalkoztatja, a tánc. Ez a szenvedélye. Ez az egyetlen mentsvára. Az egyetlen pillanat, amikor igazán boldog, ha táncolhat. Márpedig feltett szándéka és vakon is küzd érte, hogy ez legyen az élete. Anna egy ritka kincs és még ha nem is érdeklik a társai, mégis több ezer magyar fiatal helyett beszél. Ez az ő története.

Műfaj: Portré | Hossz: 13 | Pontátlag: 8.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14341. Daphné értékelése : 8 pont


Lám - ezt az érdekes kis alkotást még senki sem értékelte.
Az eleje nagyon megfogott, tetszik azoknak a filmeknek a felütése, ahol hirtelen az érzelmi lecsó közepébe vágunk. Átjön Anna dilemmája - egy kis kamaszos önkeresési fintor -, néha mégsem érzem igaznak a mondanivalóját. Például az elején érzem, hogy magával ránt, bevisz a kis érzelmi világába de nem mindig tart lent, van, hogy elenged, egyenesen kilök magából. Ezeknél a részeknél érzek egy kis rendezői rájátszást.
Képileg tetszik, a maga low-budget formájában egész szép indie képvilággal operáltok. Lehetett volna ezt tovább tolni, és elhagyni az MTV-s interjú feelinget.
Amit nem értek: a tánc helyszíne miért pont parkoló? Annyi ilyen klipet láttunk már - oké így beleillik a trendbe, átérzem, hogy betonon véres lábbal kegyetlen lehet táncolni, de héló, sok már a kortárstáncakkorabetonrarakjukjólesz. Ezzel nem a film értékét akarom levonni, csak rajtad/rajtatok kívül mindenki számára érzékeltetni, hogy a popkultúrától eltérően nem árt, ha helyszínileg valami eredetit is kitalál az ember.

Összességében egy erős 8-ast adok a filmre, várom a további munkáitokat! Van bennetek mondanivaló, kérlek ezt ne hagyjátok elveszni.


   Hozzáfűzés


1