sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Éjszakai járat (teljes film)

Értékelj!Bejelentette: pppbela

Éjszakai járat (teljes film)
Készítette:  Poppé Béla Zeppelin Film

Tartalom: Balu elindul az éjszakába, majd felhívja a cimboráját, hogy merre vannak. Mivel terheltek a telefonvonalak, nem tud kapcsolatba lépni a haverral. Úgy tűnik egyedül tölti az Szilvesztert. Közben a feleségét, aki otthon maradt, felhívja egyik barátnője és telefonon átbeszélgetik az éjszakát, a szilvesztert, a férfiakat, a kapcsolatokat és hasonló magasztos témákat – egy indiviZuális megközelítés az év utolsó ünnepéről. _ A film nem a megszokott, finom, lágy képekből építkezik. Vállaltan és szokatlanul durva, szemcsés a képi világ, de ez elmondható a dramaturgiáról is. Sok tekintetben közel áll a \\\'trashfilm\\\' stílusához. A film 2000-ben és 2002-ben forgott, a second unit felvételek 2013-ban készültek, az utómunka 2015-ben valósult meg.

Műfaj: dráma | Hossz: 27 | Pontátlag: 8.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14284. saturn értékelése : 8 pont


A címből elsőre azt hittem, lesz valami köze a BKV éjszakai járataihoz. Pozitívumként, leírnám, hogy látszik a film igényessége, mindenből ki lett hozva a maximum kép és hang szinten. A hölgy hangja nagyon kellemes és profi, kár, hogy csak ennyi feladata volt. De még így is több szerepet kapott, mint Colombó felesége. Balu is hiteles volt, meg a többi kis szereplő is. De találkoztam negatív dolgokkal is, legalább is, ami engem érintett. Sztori. Lehet, csak nem én vettem észre, de mintha nem történt volna semmi, azaz mindig a semmi történt. Nem tudom jól kifejezni. Nem éri el a barátját (bár mindenki más tudott telefonálni), nincs buli hely, követ egy nőt, de aztán mégsem, utána csak beesik egy buliba, ahonnan végül úgy jön el pár korty után, hogy ott se csinál semmit. De mondom, lehet csak én nem vettem észre valami rejtett dolgot, üzenetet. A trash stílus gondolom főleg a régi anyag tuningolásához kellett a kicsi felbontás miatt, ami teljesen rendben is van, így valóban kevésbé érződött ez a hátrány, viszont az új snittek kiemelkedően tiszták voltak, ott jól jött volna használat előtt lebutítani, hogy egy szintre kerüljön az anyag többségével. Ez apróság, de legalább nem zökkentene ki a változó képvilág. Tehát összességében, röviden, mint munka tetszik, de mint film nem sikerült megértenem a történetet. Nem azt ami nem történt, hanem azt, ami meg. Adok egy 8-ast, mert szép munka.
   Hozzáfűzés


1 
14295. pppbela hozzáfűzése


Az már az én hibám, hogy nem ment át a mondanivaló. Köszönöm a lelkesítést! Tervezünk most egy filmet, de hónapok mire összejön, feltéve, ha pénzt is tudunk rá szerezni.


14294. saturn hozzáfűzése


Igen, így már világosabb a története. Valahogy éreztem, hogy több mondani valója van, mint az nekem elsőre lejött. Pedig eskü, hogy figyeltem rendesen!

Az igényessége az viszont látszik és ezt szerettem is benne. Kíváncsian várom a további filmjeidet.


14293. pppbela hozzáfűzése


Köszönöm neked is az értékelést! Tulajdonképpen, van némi köze az éjszakai járatokhoz, de a cím inkább kétértelmű lett. A folyamatos járkálás miatt lett járat.
Igen, abszolút jogos, hogy a sztori kevés volt. Hiányzott az elejéről a nagy konfliktus. Elvileg ott volt, de nem volt annyira markáns. A szilveszterhez fűződő, sokakban megfogalmazódó negatív érzést szerettem volna filmrevinni, de ezt nem is magyarázom túl. Az üzenet pusztán annyi volt, hogy sokan túlgondolják a Szilvesztert és a legeslegjobbat akarják kihozni belőle, buli-szinten, pedig csak egy ünnep és ha kicsit is hibádzik, akkor az már katasztrófa!! Balunak rosszul sül el az egész, már otthonról úgy jön el, hogy gondok vannak, de persze a facebook-on az ellenkezőjét posztolja, mint sokan mások, akik kirakatéletet élnek a közösségi oldalakon, azt gondolván, hogy ha pozitívat írnak ki, akkor minden az is lesz. Talán ez nem jött át annyira.

Igen, a trash stílus főleg a régi anyag felskálázása, \-elése akart lenni, meg amúgy is akartam már egy full koszos filmet, de a szép HD anyagokkal nem mindig lehet ezt megtenni, max. 1-1 effekt erejéig, ez meg adta magát. Az új snitteket is koszoltam, de ezek szerint nem kellőképpen. Köszi az érszrevételt! Ha beadom fesztiválra, akkor még van esély a roncsolásra.


1 


14281. kypD értékelése : 8 pont


Megnéztem a filmet, látszik, hogy nem amatőr munka. Engem magával ragadott az egész hangulata, meg az érzés amit úgy végig érez a főszereplő. Tehát nagyon életszerűre sikerült, de gondolom ez nem is kérdés egy ilyen produkciónál. A felvételek nagyon jók, a tömegjelenetek a motívumok stb. Szóval örülök, hogy újra láthattam a halivudon egy komolyabb munkát.
   Hozzáfűzés


1 
14292. pppbela hozzáfűzése


Köszönöm az értékelésedet! Örülök, hogy tetszett. Kicsit féltem, hogy milyen lesz a fogadtatása, mert nem egy könnyű darab, sok kérdést felvet még bennem is.


1 
1