hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Szörnyeteg

Értékelj!Bejelentette: lyémesz

Szörnyeteg
Készítette:  Dirty D Dirty D

Tartalom: A videóban igyekeztem bemutatni minél részletesebben, hogy számomra mit is jelent a szörnyeteg kifejezés a rap műfajában. Remélem tetszeni fog a kis amatőr videónk. Építő jellegű kritikát szívesen fogadunk. Köszönjuk.

Műfaj: Rap | Hossz: 3 | Pontátlag: 7.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14265. durucz értékelése : 7 pont


A műfaj igen szimpatikus kedvenc múfajom a rap, rólad még nem hallotam, de igen igéretes tehetséged van. Szerintem ha nem unsz bele és nem keserít el a tény, hogy nehéz megélni Magyarországon a rapből. Később biztos ott leszel a top közt.
Maga a klip szerintem ahoz képes, hogy kezdő vagy nincsen kiadó háttered, ahoz képest jó.
Véleményem szerint ha klippek elkészítésére is annyi időt fordítasz érdeklődve mint a szővegre akkor igen színvonalas klippeket csinálsz majd a jövőben.
Ha esetleg érdekelnek javaslataim, ami szerintem előrébb visz keress meg nyugodtan. talán tudok ötletet adni pár dologban.

e-mail:
welee@freemail. hu


   Hozzáfűzés
14263. Estevez, a filmestészta értékelése : 8 pont


Korrekt egyszerű videó klipp.
Számomra kicsit sablonos, de a műfaji jegyeket jól hozza. Bátorítanálak kísérletezésre, egyedi ötletekre (ha van ilyen manapság, ha van rá igény).

Ugyanakkor direkt megfigyeltem ezt a videót, ihletet meríteni, tanulni tőled. Készülök, hogy jövőre én is esetleg készítek videóklippet (az elsőt).
   Hozzáfűzés


1 
14264. lyémesz hozzáfűzése


Szia!

Köszönjük, igyekszünk nem sablonos témákat hozni és azért valljuk be elég nehéz főleg a rap világában. Rajta vagyunk, próbálunk fejlődni és egyre minőségibb produkciót kiadni. Kíváncsian várom az első klipped, nekünk ez volt a második amit készítettem Hajrá, és köszönöm a véleményed.


1 
1