hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Villámcsapás (2015)

Értékelj!Bejelentette: Vegas Movie Studio & New Psycho films

Villámcsapás (2015)
Készítette:  Magnum Nero, Szücs Gábor SuperStar\'s, SzG

Tartalom: A család hétvégi pihenéséhez csatlakozik András testvére is, aki kezdetben sem érzi magát jól a többiekkel, a villámcsapás után pedig rosszkor jön.

Műfaj: thriller | Hossz: 12 | Pontátlag: 3.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14256. Levier értékelése : 3 pont


A hitelességhez a következők hiányoztak: Előre megtervezett beállítások és az ebből következő ritmusos ész szerű vágás. , Egy gondosan megírt forgatókönyv. Egy olyan dramaturgia szerkezet, ami válasz adna az ex-katona metamorfózisának. Vagy valami indok. Mert ugye a film elején elhangzik valami, de az kevés. Ha meg már ott tartunk, akkor legalább az élességet megtalálhatta volna az operatőr. Továbbá értem én hogy amatőr film, nem kell se világítás se semmi, de a villám és tűz effekt sem sikerült jóra. A szereplők megszólalása sokszor egész eredeti lett.
   Hozzáfűzés


1 
14283. Jesus Kristus SuperStar filmstudio hozzáfűzése


Sajnos az egész akció felkészületlen volt! Szóval szinte minden spontanitásbol született és így nem lehet értékelhetőt kihozni! Köszönjük a hozzá szólást


1 
1