sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A múlt árnyai Version 2.0

Értékelj!Bejelentette: Glózer Norbert

A múlt árnyai Version 2.0
Készítette: 

Tartalom: Ez egy bővített és teljesen újravágott, javított verzió. Tokodi Sándor segítsége és iránymutatása mellett született újjá és kapott filmesebb külsőt.

Műfaj: akció-thriller | Hossz: 7 | Pontátlag: 3.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14249. Vukmir értékelése : 3 pont


Őszintén szólva én nem láttam a másik verziót így nem tudom hogy hol javítottátok ki. Egy biztos hogy a cím és a script nekem nem nagyon állt össze. A csávó fogja a kardot oda megy két fegyvereshez és az egyiket legyilkolja. Erre a válaszotok a címre az hogy együtt szolgáltak Vietnámban ? Ez lenne a MÚLT ÁRNYAI ?
2: A filmzenéje alig-alig passzol a képen látottaknak(amatőr film lévén szó, ez megbocsátható).
3: Nem kell szöveget írni, ha nem tud valaki hangsúlyt
bele rakni a mondandójába, sokkal frankóbb lett volna ha mondjuk impróztok, úgy se volt jó a szöveg.
4: És ez egyben az utolsó felvetésem de számomra az egyik legérthetetlenebb, kinek jutott az az eszébe hogy a gyilkos egy perccel a gyapás után lemossa a kardját a patakban?! Szerintem ezt összecsaptátok. A kép viszont nem volt rossz.
   Hozzáfűzés


1