hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Crying Wolf

Értékelj!Bejelentette: Alexander

Crying Wolf (bemutató)
Készítette:  Tokodi Sándor Hard8 Productions

Tartalom: Miután az arab milliárdos Al-Thani egyetlen fiát elrabolják ismeretlen elkövetők, felbèrel egy marèk zsoldost a mentőakcióra. A kommandós csapat tagjai azonban csak a helyszínre èrkezès után jönnnek rá, hogy nem várt ellensèggel nèznek szembe.

Műfaj: Horror | Hossz: 2 | Pontátlag: 8.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14247. Levier értékelése : 8 pont


Remélem lesz sok vér. És a gyilkosságok is legalább ennyire látványosak lesznek. Meg ha megszólalnak a szereplők sem lesz mesterkélt. . . . És biztos megnézem. -) Hajrá
   Hozzáfűzés
14235. saturn értékelése : 9 pont


Érdekesnek és ígéretesnek tűnik az előzetes alapján. Különösen érdekel mi sül ki belőle, mert mi is épp horror filmet forgatunk, de a java még hátra van. Látva eddigi munkáitokat (ide beleértve az Impossilbe Studio filmjeit is) szinte biztos vagyok benne, hogy élvezetes film születik. Lehet tudni kb. mikorra várható a teljes film? Már várom!
   Hozzáfűzés


1