hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Nagyvárosi szafari

Értékelj!Bejelentette: István

Nagyvárosi szafari
Készítette:  Borbély István

Tartalom: Ez a kis film betekintést mutat Budapest, XVII. kerület természeti szépségeibe, hangulatában adja át Rákosmente ezen értékeit; ahol lenyűgöző tájon csodálatos növény- és állatvilágot láthatunk.

Műfaj: Természetfilm, ismeretterjesztő | Hossz: 3 | Pontátlag: 8.33 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14167. OSSYNI értékelése : 7 pont


szeressük a természetet. Volt egy pici nem professzionális érzete az embernek, elkapkodás, alacsony framerate lassítás és a szinkronhang összessége matt, de nézhető volt.
   Hozzáfűzés
14139. Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Szépséges, gazdag. Köszönjük, hogy megosztottad velünk.

Egy apróság zavart engem: időnként eljátszottad, hogy egy kép úszik, svenkel, aztán rávágsz valamit, aztán megint ugyanaz az úszos kép, megint rávágás, megint ugyanazaz úszós. Ez számomra dadogós ritmust adott, kicsit kizökkentett.
   Hozzáfűzés
14133. saturn értékelése : 8 pont


Vannak bene nagyon jól elkapott snittek. Tetszik, mert szerintem igényes munka, a narrátor is nagyon jól
yomja a szöveget (mintha ismerős is lenne a hangja, nem szokott TV-ben is lenni?). Egy valami viszont picit zavaró volt, hogy szerintem természetfilmhez képest sok az effekt benne, lehetett volna ermészetesebb, néha olyan klipp szerű, mintha nem illene oda. Lehet csak engem zavart enyhén, tehát miattam ne váltsatok stílust A hang néha behülyült jobb oldalon, nem tudom, hogy ez minek tudható be. Összeségében nekem bejött Grat!
   Hozzáfűzés


1 
14134. saturn hozzáfűzése


mindig elfelejtem hogy az idézőjeleket nem szereti a renndszer. . . tehéát a narrától is (nyomja) a szöveget akart lenni. Most zárójelbe tettem, amit idézőbe raktam volna.


1 
1