hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Shades of Violet

Értékelj!Bejelentette: Lens Holder

Shades of Violet (bemutató)
Készítette:  Halla Viktor

Tartalom: Érezted már valamikor, hogy szívesen átvennéd az irányítást egy GoPro videó felett? Most megteheted. Ha tetszett, légyszi segítsd az Indiegogo kampányunkat egy megosztással! http://igg.me/at/shadesofviolet

Műfaj: poszt apokaliptikus thriller | Hossz: 15 | Pontátlag: 9.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14165. OSSYNI értékelése : 8 pont


Hééé én ezt letőtötttem a playről, de elakadtam amikor egy fegyvert fel kellett volna venni a földről, nem vette fel, nem jutottam tovább sajna. Csak drukkolni tudok, hogy sikerüljön a kampányotok !
   Hozzáfűzés
14120. Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Jo cucc, a kepminőseg nem annyira jó, viszont a tartalom, es az élmény szuper. Ugyanakkor hol vettétek fel ezeket, olyan, mintha valami háború sujtotta övezetben, teszem azt Irakban járkálnátok.
   Hozzáfűzés


1 
14123. Lens Holder hozzáfűzése


Szerencsere mar ki is ment a javitas, jo jatekot!


14122. Lens Holder hozzáfűzése


Upsz! Sajna oriasi bug van a jatekban, ugyhogy most ne probaljatok ki. Megy fel a javitas (((


14121. Lens Holder hozzáfűzése


Koszi!! A kepminoseg valoban nem tul jo, foleg a riportnal. GoPro HERO Classic kamerat hasznaltunk, ez a legolcsobb GoPro, 120 EUR. Raadasul nincs wifi, nem kapsz elokepet, nem tudod ellenorizni, hogy mit veszel, igy utolag kellett croppolnom a kepet, ez rontott leginkabb rajta. De orulok, hogy tetszik az elmeny, akkor a jatekot is miindenkepp probald ki, ha meg nem tetted volna!

Maltan forgattuk a kinti jeleneteket es a nagyon lepukkant bentit Itt vannak erdekes helyszinek, de volt BP-i is. Remeljuk sikerul a kampany. . . es felvehetjuk az egeszet!


1 
1