hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Fűre lépni tilos

Értékelj!Bejelentette: norbertrush

Fűre lépni tilos
Készítette:  Simon Norbert, Horváth Krisztián norbertrush productions

Tartalom: Pista és Józsi épp a Hawaii-ra induló repülőgépükre sietnek, amikor egy rendőr megállítja őket, azzal az indokkal, hogy ők a fűre mertek lépni, holott a rendőr egy táblát is kiszögezett az udvarukba ezzel a felirattal: \\\"fűre lépni tilos\\\"

Műfaj: Vígjáték | Hossz: 6 | Pontátlag: 4.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14157. OSSYNI értékelése : 2 pont


Elekes elmondta a tutit
   Hozzáfűzés


1 
14181. OSSYNI hozzáfűzése


Nézd nem akarom felsérteni a mély lelki világodat, de kurva ratyi, hogy egyedül filmezel. A filmezés minden ízibe CSAPATMUNKA !
Keress barátokat, olyan embereket akik szívesen szerepelnének a filmedben. De ez kurva gáz amit most így csinálsz !


14180. norbertrush hozzáfűzése


Körülbelül megmondta a semmit xD


1 


14100. Márk értékelése : 10 pont


Gratula, ez nagyon adja. Jól szerepeltél, jók a vágások, jó a sztori, bár van mit csiszolni a kameraállásokon, sőt jobb is lenne, ha felszednél egy-két operatőrt/videóst, de ez a film tetszett.
   Hozzáfűzés
14089. Elekes_Pictures értékelése : 1 pont


Megint a szokásos - lehet, hogy csak általam a végletekig pörgetett - probléma. Ám ez csak egy vélemény, annyit már bizonyára el tudtok mondani és el tudtok könyvelni, hogy 114 barátotok van, aki támogatja a munkátokat - habár nem biztos, hogy rászolgáltatok a bizalmukra.

A történet nem tetszett, de ez az egyéni véleményem, ízlésem kérdése. Miért kell így beszélni tizen-huszonéves srácoknak, azt sem értem, illetve ha vicc, ha nem, a cipzáras pulcsis srác nem lesz rendőr, sem kinézet, sem karakter megszemélyesítés terén.

Valamint, ha nem a mennyben játszódik a történet, akkor érthetetlen, hogy ezt miért kellett ilyen borzasztóan igénytelen képi világgal tető alá hozni.

677 feliratkozótok van, komolyan mindet be akarjátok utalni a szemészetre? Becsüljétek már meg őket annyira, hogy normális képi világot, beállításokat alkalmaztok, nem telecseszve tengelyhibákkal. Plusz az se baj, ha a végén azért kiírjátok a neveiteket, hadd lehessen dicsérni/anyázni a készítőket. Vagy ennyire szartok azokra, akik esetleg azért jelöltek be titeket, hogy valami igényességgel kivitelezett munkát lássanak?

A lényeg talán, hogy vagy a mai filmfogyasztók érik be végtelenül kevéssel, vagy sok barátotok van, vagy valami borzalmas eldeformálódás van folyamatban az amatőr filmes világban. Utóbbi opció lenne a legelkeserítőbb.
   Hozzáfűzés


1 
14097. norbertrush hozzáfűzése


Az előző hozzászólásod aljára beírtam, hogy egyedül készítem a videókat. Nem 114 barát támogatja a videóimat, csak egy oldal, ahol 40-50 lájkot gyűjthettem a filmre. Teljes mértékben amatőr film volt, de lehet-e jobbat összehozni egy unalmas vasárnapon 60 perc alatt? Talán. De nem biztos. A képi világgal láthatóan semmi gond, azon kívűl, hogy ahogy írtad, kilógnak a fejek, ami a youtube, és a 16x4-es méretarány beállítása után lett olyan, amilyen. Még megjegyezném, hogy az a 677 feliratkozóm nézi a filmjeimet, ebből kifolyólag nekik valószínű tetszik, és ők okkal vannak ott. Írtad azt is, hogy Megint a szokásos ez inkább úgy hangzik, mintha unalmadban csak írnál valamit az alkotásomról, vagy mondjuk ki, nem tetszik, amit csinálok. Nem kötelességed, hogy nézz engem, ahogy az sem, hogy igen. Ízlések és pofonok. Nem szidni akartalak, csak a véleményemet fejtettem


1 


14086. saturn értékelése : 6 pont


Bírom a humorodat és értékelem amit csinálsz. Ahogy lentebb is mondták a szotori az tényleg aranyos, jól ki van találva, ez tetzszik. A kivitelezéssel is sajnos kell vele értsek, még van hova fejlődni. Mivel egyedül csinálod, nincs gond összehozni a nagy stábot, szerintem bátran foltozd a filmedet ott ahol a kép hibás és vedd fel újra (pld. amikor az ember feje kilóg a képből).
Azt látom, hogy személyiség váltás történik a szerepek között, meg, hogy eltérő sapikban vagytok, de azért a ruhacserére is kéne kis időt szánni. Lehet kétszer háromszor több időbe kerül a forgatás, de meg fogja érni
   Hozzáfűzés


1 
14098. norbertrush hozzáfűzése


Tetszik a véleményed, és a kritikád. Valóban kell még fejlődnöm, de ezt ne egy 60 perc alatt összecsapott kisfilm alapján ítéljük meg Nem ez a legjobb alkotásom, régebben csináltam 1-2 jót, amiben ruhacsere, jobb kameraállás volt, és persze a fejkilógást is megoldottam. Be kell valljam, fárasztóbb volt, de megérte, mivel szebb filmek készültek.
Ezzel is megköszöném a hozzászólásod.


14087. saturn hozzáfűzése


A kivitelezéssel is sajnos *** kell ott kimaradt az egyet


1 


14083. KrisFK értékelése : 3 pont


Az ötlet nem rossz, a forgatókönyv is jól megoldott, a poénok nagy része működhetett volna. Az viszont rettentő zavaró volt és az egész élményt valahová Mordorba száműzte, hogy minden szereplőt ugyanaz játszott. Ha esetleg máshogy játszotta volna, elmenne, vagy ha csináltatok volna egy totált, amiben látszanak mindketten valami alapvető egymásra fényképezős trükkel, akkor is működött volna. Így sajnos nem.
Az már csak szőrszálhasogatás, hogy a film majdnem 100%-án kiégett a kép és alig látni valamit, de legközelebb talán érdemes lenne összébb csukni azt a blendét.
Összességében nekem nem tetszett ez a film (ez a saját véleményem, ne adjatok rá föltétlenül), de volt benne potenciál. Lehetett volna jobb és remélem, hogy a következő az lesz.
   Hozzáfűzés


1 
14099. norbertrush hozzáfűzése


Heló. Tudok az átalad felsorolt összes hibáról, korábban javítottam rajta, viszont nem ez készült a legjobb filmemnek. Köszi a hozzászólást!


1 
1