hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Dave így hódít

Értékelj!Bejelentette: norbertrush

Dave így hódít (bemutató)
Készítette:  norbertrush

Tartalom: Pista és Bella összevesznek, mert Pista egy nővel beszélget egy társkereső oldalon. Józsi és Aeron egy Halloween partit rendeznek, amikor Pista közli velük a történteket. Pista az online megismert barátnőjét randira hívja, ahol egy áll névvel (Dave) ismerteti meg magát. Úgy dönt ,el is hívja a nőt a hétvégi partira, azonban Pista a hazudozással később bizonytalanná válik, ami idővel megnehezíti az új barátnőjével való együttlétet.

Műfaj: Vígjáték | Hossz: 1:31 | Pontátlag: 4.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14103. Tibor89 értékelése : 10 pont


Komoly lett. Megadom a 10 pontot
   Hozzáfűzés
14002. OSSYNI értékelése : 3 pont


Erre a filmre én 3 pontot adok, és a következővel indokolnám: Egynek elmegy. Képileg rendben van. Érthetetlen, mi lehet ez. Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!
   Hozzáfűzés
13970. janosecker értékelése : 1 pont


Ez vagy valami, vagy megy valahova. Jól láttam, hogy ugyanaz a forma játssza az összes szerepet? Ebből simán kisülhet akár egy királydráma is. Vagy esetleg egy agyatlan, igénytelen, exhibicionista marháskodás, amit a Teremtő is a youtube-ra. . . teremtett.
   Hozzáfűzés


1