hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

End of Paradise - Ébredj fel [Official video - 2014]

Értékelj!Bejelentette: Jonas

End of Paradise - Ébredj fel [Official video - 2014]
Készítette:  Rendező, operatőr, vágó: Balogh Mihály, Szereplők: Kovács Máté, a Szabad Színház társulata és az EOP

Tartalom: Hogy csúszik le valaki felsővezetői színtről az utcára? Az EOP klipjéből kiderül.

Műfaj: Videóklip | Hossz: 4:03 | Pontátlag: 6.00 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13913. OSSYNI értékelése : 6 pont


Tipikus képekkel tűzdelt klip, de valahogy a metált nem tudom azonosítani a gangszerverekedéssel. Egyébként nem rossz, csak valami hiányzik még belőle.
   Hozzáfűzés
13910. Estevez, a filmestészta értékelése : 6 pont


Sajnos tényleg nem illik a zenéhez a filmecske, nem tudom megmagyarázni miért. Vannak nagyon jó képek, a zenekarról, a gitáron játszásról, nem kellett volna sokkal több effekt. A film kvázi eljátssza a szöveget, de ennyiben kapcsolódik. Tényleg lehetett volna az egész mocskosabb, rockosabb.
   Hozzáfűzés
13908. Szergej értékelése : 6 pont


A klipnek a örténet része vagy mije egész jó, de ahol a zenekart mutatod szerintem elég lagymatag, egy ilyen keményebb zenéhez, valami beleélés is kellett volna, olyan fapofával csinálja minden tag a dolgát, valami jobb helyszínen kellett volna a zenekar részét felvenni, én az ilyen metálos zenéhez, valami lángokat is bedobtam volna, stroboszkópot, akármit, több kameramozgást, sűrűbb vágást, még valami ipari ventilátorral is fújtam volna őket, nem olyan költséges dolgok ezek meg hát ugye láttatni kellet volna az arcukos valami beleélést, mert mint mondtam, nagyon fapofával csinálták, még a frontember is olyan ártatlanul nézett több keménységet
   Hozzáfűzés


1