hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Rezsim

Értékelj!Bejelentette: scott2801

Rezsim
Készítette:  Fábián Attila & Herceg András Juro movies

Tartalom: Munkádi Maradék Rezső és felesége Rózsa Letícia egy tanyán élik idilli életüket. Hamarosan szörnyű hírt kapnak. Az állam vaskitermelésre hivatkozva kisajátítja tanyájukat, így a házaspár onnan a nagyvárosba kényszerül. Lettike már a városhoz, az új helyzethez próbál alkalmazkodni, amely egyre fokozódó feszültséget kelt férjével szemben, aki mindenáron szeretett tanyáját akarja visszaszerezni. Az asszony hamarosan megismerkedik Holzmeister Elemérrel, akiről csakhamar kiderül rendszerellenessége, így nemcsoda, hogy a szocialista rezsim már jó ideje figyeli. Holzmeister „elvtárs\" azonban sok meglepetést okoz a házaspárnak...

Műfaj: vígjáték | Hossz: 127 | Pontátlag: 3.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13880. OSSYNI értékelése : 3 pont


ne haragudjatok de én nem fogom megnézni.
Az egész hangulat borzasztóan nem filmes, ember legyen a talpán aki megnézi ! A nőt játszó srác hát valami rohadtul beteg.
Szerintem csináljatok egy 5 perces filmet amit lehet meg is fognak nézni, az legyen pprofi majd lehet utána hosszabbal próbálkozni, senkitől el ne várjátok, hogy az életéből 2 órát elvesztek egy ilyen filmmel. 3 pont a belefektetett munkára.
   Hozzáfűzés
13840. SuperStar-film értékelése : 5 pont


Kritizálni a legkönnyebb! Igaz?
Mindenesetre szakértői véleményt nem birok mondani, mint az előttem hozzá szóló kolléga, mivel én csak egy amatör vagyok ahogy ti is, viszont az akarat látszik, fantázia van, és egyre jobbak lesztek! Talán én csak ennyit birok mondani és, hogy hajrá!
Magnum Nero / SuperStar filmstudio
   Hozzáfűzés
13836. janosecker értékelése : 3 pont


Elpuskázott lehetőség. Sajnos ezzel a közhellyel kell indítanom, mert éppen ilyen közhelyes maga a film is. Az alapötletből kisülhetett volna egy nem túl eredeti, de ötletes szatíra is. De nem. Nincs humor, nincs mondanivaló, nincsenek ötletek. Még rossz ötletek sem. Az egész film nem áll másból, mint a falusi/tanyasi emberről alkotott ócska sztereotípiák, valamint a szocializmus közhelyes és hamis sablonjainak a folyamatos felmondásából. A képi világ steril, ötlettelen, a vágásban semmi koncepció nincs. A snittek és a jelenetek csak szimplán egymás után vannak dobálva. Minden jelenet végtelenül eltúlzott, ettől még lehetne egy abszurd vígjáték, de túlságosan szájbarágós és vontatott. Kár érte.
   Hozzáfűzés


1 
13841. RCS hozzáfűzése


Fú ez iszonyat hosszú. Ilyen játékidő még a nagyfilmeknek is gyakran sok. Csak belenézegettem, de temérdek tengelyhiba van a felvételekben. Lehet érdemes lenne újravágni lényegesen rövidebbre, elég sok zenés aláfestésű üresjáratba belefutottam. Ezek a részek borzasztó unalmasak és feleslegesek tudnak lenni.


1 
1