hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Kedves Naplóm 1. rész

Értékelj!Bejelentette: absztrakt

Kedves Naplóm 1. rész
Készítette: 

Tartalom: Léna és Kornél egy átlagos fiatal pár, átlagos élettel és átlagos problémákkal... A websorozatban bepillantást nyerhetünk a szerelmesek mindennapjaiba, átérezhetjük vívódásukat, és azt is ahogy rájönnek, hogy együtt valahogy minden sokkal könnyebb, és tulajdonképpen csak ez számít...

Műfaj: websorozat | Hossz: 12 | Pontátlag: 5.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13883. OSSYNI értékelése : 7 pont


Ezt tök jó, aktuális és érdekes dolgokat feszeget, témájában, filozófiájában. Nem tudom meddig udjátok érdekessé tenni, de hajrá !
   Hozzáfűzés
13847. Kong Kinga értékelése : 5 pont


Erre a filmre én 5 pontot adok, és a következővel indokolnám: Egynek elmegy. Képileg rendben van. Átjön amit szeretne kifejezni. Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!
   Hozzáfűzés
13844. Estevez, a filmestészta értékelése : 5 pont


A téma valamennyire érdekes, biztos sokan átélnek hasonló gyötrődéseket. A fiú szereplő, illetve narrátor kiemelkedő itt az amatőr világban.

Egy baj van vele. Annyire nem sikerült érdekesre, vagy jól elvágni, hogy érdekeljen a következő rész.

Sokszor éreztem azt, hogy mond valamit a narrátor, amit egyfajta bevezetésnek érzek, de nem következik kéoi mesélés, alátámasztás, képekben megelevenedett történet. Pl
em tudom elfogadni, ha valaki nem szakmabeli szól be és mond véleményt itt vártam volna, egy konkrét szitut, ami történt.

Összességében az a baj, hogy 2 ember 1 helyszínen beszélget, egyeseknek érdekes, másoknak érdektelen témáról, hosszú perceken keresztül. Eközben, ugye a film, mint olyan, képekben beszélős műfaj lenne. 0 képi érdekesség volt benne.

   Hozzáfűzés


1