sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Mercedes partnernap

Értékelj!Bejelentette: GilbertFilm

Mercedes partnernap
Készítette:  Szabó Gilbert GilbertFilm

Tartalom: Egy esős nap teljesen meghiúsította az eredeti koncepciót. Ezért született inkább egy hangulatfilm. Nem biztos hogy hátrányára :)

Műfaj: Hangulat klip | Hossz: 2 | Pontátlag: 7.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13878. OSSYNI értékelése : 7 pont


Profi, frankó de nekem hétköznapi embernek akit nem nyűgöz le az autók világa hosszú és érdektelen volt.
   Hozzáfűzés
13831. enree értékelése : 8 pont


8 pontot adnék rá, mert: nagyon tetszik a vágás, szépek a képek, különösen az elején nagyon jók a kameramozgások. Ugyanakkor kiérdemli a mű a Puzsér Róbert által feltalált tökéletes szemét jelzőt is. Minden a helyén van benne és mégse mond semmit, kicsit olyan, mint a modell lányok, olyan nesze semmi dugd meg jól, de a szépségük vitathatatlan. Ez a mű is ilyen, technikailag majdnem tökéletes! Tetszik ez a vonal, amit képviselsz, csak így tovább.
   Hozzáfűzés


1